Mit csináljak, ha új lakásba költöztünk és nappal el volt a kutya egyedül, de most éjszakás vagyok és látom a kamerán, hogy sír? (beszélgetés)
Ha rossz az idő,akkor a házban van.
Családtag.
Nekünk kinti-benti.
Így vagyunk mindhárman nyugodtak.
Este bejön ,befekszik a kiságyába és reggelig alszik.
Így igaz. Ennek megfelelően is kellene tartani. A féktelen kutyaugatással csak az a probléma, hogy annak is hallgatnia kell aki nem kíváncsi rá. Viszont aki halad a korral van tudomása arról, hogy a házat be is lehet riasztózni. Az csak szükség esetén, és csak a tulajdonosnak sipákol. Nem kell etetni, orvoshoz vinni, sétáltatni.😀
Ige, élni, és élni hagyni! Ezt mondjuk a kutyatartóknak! Kérdem én, milyen élete van annak a szomszédnak aki kutyaugatást hallgat az alvási idejében?
Nem tudom milyen kutyája van, de velünk egy yorki lakik. Szerinted mit csinálna egész nap a kertben?
Szerencsére ő nem hangos, és ha az lenne, egyszerűen zsebre vágnám és vinném magammal 😇
Ha a kutya sír, azt meg lehet oldani, csak kell hozzá egy kis türelem. És persze némi pénz 🙃
Hagyjuk már ezt. Kutya lakásba nem való. Miért? Ha kint van a kutya az udvaron éjjel _nappal ott nem ugat?
Ugyan már! Azért kutya hogy ugasson. Házőrő, benne van a vérében.
A szomszédi viszonyról pedig annyit, hogy élni és élni hagyni!
Elsősorban szeparációs szorongásra gondoltam,de írtad hogy pár napig elvoltak sírás nélkül.
Játékok ,ruha amin az illatod van.
Lefárasztás mielőtt elmész ,nem csak fizikailag olyan tevékenység ami agyilag is lefárasztja őket.
Nem irigyellek,mi még mindig küzdünk a szeparációs szorongással ,holott csak pár órát van egyedül.
Éjjel pedig soha.
Nincs a közelben tréner ,aki megmondaná mi a teendő?
5 éves és eddig nem volt baj. Most lakást vettem és voltam velük ott sokat meg boltba is mentem, 4 nap délután dolgoztam ,de nem volt ilyen. Most ez a 2. nap éjjel és járkál meg sír. Mit csináljak? Ugyanaz a játék, ágy, minden dolog, ami eddig. Van pár új bútor, de régiek is vannak. Érdekes, hogy a 4 nap délután jobban elvolt.
Most a másik is vonyított megállás nélkül, haza kellett jönnöm munkából. Így hogy dolgozzak ? Ma is mennem kell.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Mit csináljak, hogy ne érezzem magam rosszul?
- Mit csináljak a lakásban elnyílott jácinttal? Kiültessem?