Mit csinál egy gyártósori operátor munkás? (tudásbázis)
Ugyanazt, mint a felnőttfilmekben a ,,színésznők". Szopnak.
Soha ne mondd, hogy soha, de én ha egy mód van rá biztos nem mennék el droidnak.
Jabil 😵
Rémálmaimban néha visszatér.
Nem leányálom az operátori meló. Sokan azt hiszik seggvakarás az egész munkaidő...
2 műszakban, 12 órában dolgoztam az egyik gyógyszergyárban, mint csomagoló operátor. 10 méteres gépet kellett kezelni. De az összes folyamatát most hosszú lenne leírni. 3 hónapig voltam ott, köszönöm elég volt.
Viszont minden elismerésem, aki bírja az ilyen jellegű munkát. Hozzá kell szokni a műszakoláshoz. Már ha hozzá lehet egyáltalán.
Nem feltétlenül úgy kell érteni a szalagmunkát, hogy valóban van ott egy futószalag, hanem hogy a munkafolyamat egy bizonyos részét végzed, és a munkádat a következő majd folytatja.
Előfordulhat, hogy szegecseket kell a helyükre tenned, vagy az is, hogy egy gépnél ülsz, amely teszteli a kész cuccot.
Nem mindig végzed ugyanazt a munkát, ez persze sok mindentől függ.
Ez 2 műszak lenne és 8 órás.
Ennyit tudok csak, de nem tudom hogy minimum 1 hónapot bírnám- e. Idáig 1 gyárba dolgoztam, 5 napig. Azt hittem megrohadok..... ott is hagytam a ..csába
Az aki dolgozott ilyen helyen, az tudna nekem adni ezzel kapcsolatban valamilyen használható reveláns információt?
Kérdéseim:
Mit kell ott csinálni?
Milyen a munka? tűrhető?
Monoton munka?
Könnyű munka?
Egyelőre ennyi kérdésem volna.
Ha bármi kérdésem volna még felteszem a későbbiekben.
Csak az írjon ide, aki tudd bármi informciót ezekről a munkákról. Esetleg dolgozott ilyen területen.
További ajánlott fórumok:
- Egy munkás, aki a fürdőszoba csempézését csinálta, elrontotta a csaptelepet és a villanykapcsolót. Mit csináljak?
- Mennyit kereshet egy női operátor Magyarországon, folyamatos 12 órában?
- Dunántúlon mennyi a kezdő nettó fizetése egy gyárban dolgozó operátornak?
- Körülbelül mennyit keres egy telefonos operátor vagy telefonos behajtó?
- Dolgozik valaki közületek a tatabányai ipari parkban lévő Bridgestone-nál operátorként? Ha igen, írna róla, hogy milyen?
- Miért írja ki - telefonon - az Opera mini, hogy egy operátor zárolta a tartalmat?