Missed AB után újra próbálkozunk (beszélgetés)
most épp van időm, szóval heti 5ször futok, alkalmaként 7-8km-t, ha nagyon pipa vagyok (mert stressz levezetőnek tökéletes) akkor be-becsúszik 10-12 km is.
Persze nem tegnap kezdtem és ez már lehet, hogy túl is van az egészséges határon, mert egyre gyakrabban mondják fel a szolgálatot a bokáim :( tegnapelőtt is szétfutottam a jobbot, most pihentetem
De imádok futni, általában agyalok közben.
Vizsga dátumot meg még én sem tudok, pedig már jó lenne, mert így hiányzik a késztetés a tanuláshoz, hogy úristen-úristen-úristen mindjárt itt van; még nem érzem a vizsga jeges leheletét
Szia! Jót nevettem a szájszagos memodon:D
És mihez kezdesz szept.1-től?
Akkor megízlelem az első kötetet.Biztos jó!
Megkuksizom az alexandrában.
biztos jót neved majd az utódod :)
majd írd meg a vizsga dátumát, szorítunk neked!
ja és valahol olvastam, hogy szoktál futni, majd ha lesz időd, megírnád, hogy mennyit és milyen gyakran?
köszi jó tanulást! :)
nálunk semmi különös, próbálok már kicsit tanulgatni, de gyerek mellett nem egyszerű... szerencsére az irodába nem kell bemennem... vagy nem szerencse, mert szept 1től nincs munkám; készülhetek teljes test-gyerekkel a szakvizsgára, de addigra kezdődik az ovi, majd csak megoldom
Most a még nálam levő aktákat zárom le, ill. írok memot az engem követő jelöltnek; nagyon hasznosakat... az egyikbe pl tettem egy post it-et, hogy az ügyfélnek durva szájszaga van így ne az ülőgarnitúrára üljön vele megbeszélni a dolgokat, hanem szigorúan az íróasztalhoz, az ügyfél így tőle legalább 2-3 méterre lesz
Amúgy naponta be-benézek, olvasgatlak titeket és drukkolok nektek!
Pedig láttam már filtereset a cickából.
Brutál ízük van ezeknek a teáknak.Nem bírom meginni.
Ez is nagyon tetszett, konkrétan annyira nem bírtam letenni, hogy egy este alatt olvastam ki:D
Halika!
Másképp alakult a délutánom,úgyhogy ittend vagyok.
Ezzel pont tegnap szemezgettem.Jó?
:DD hát van neked szíved?:D jól van, ne is lődd le a poént:D
Könyvklubot csinálunk itt a fórumból:D
aham, olvastam régebben :) :)
de már meg sem lep :)
hol jársz?
További ajánlott fórumok:
- Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra?
- Császármetszés után mennyi idővel lehet újra próbálkozni?
- Császár után mikor lehet újra próbálkozni tesóval?
- 3 vetélés után, ha mind a 3 az orvosok szerint a véletlen műve és nincs semmi kimutatható bajunk a férjemmel, mikor lehet újra próbálkozni?
- Vetélés (elhalás) után mennyi időt vártatok, mikor próbálkoztatok újra?
- Halva született gyermek után, mennyi idő után érdemes újra próbálkozni?