Missed AB után újra próbálkozunk (beszélgetés)
30-31napos szokott lenni.
De mikor várja az ember lánya akkor tuti késik,nem?
:) ez jó, már megint egy hasonlóság :)
hát én sem mostanában és láttad mennyi vagyok és mennyi kell még.. :( kiakasztó...
Akkor neked elég szépen megjöttek.
Nekem 37.napon volt egy nagyon pici,azt hittem beindul,de 2napig semmi nem volt és a 39.napon jött de rendesen.Most szept.elejére várom,ha beáll a régi kerékvágásba.Jó lenne.Szept-ben elkezdem a fem..ont,mert okt-ben start!
Ezt nem hiszem el, nálam is a 67 kg a cél:DD
Csak az a gond, hogy utoljára 19 évesen voltam ennyi:DD
:((
Na nem baj,fel a fejjel pár nap és GO!!!!!!!!
Hajráááááááá!
De bizony!:D
Nézd,sose lehet tudni mikor ér célba egy kiskatona!:DD
Halihó!
Tikkasztó meleg van!Úgy mennék vízpartra!
Napon 43fok van nálunk,árnyékban "csak"35.
konkrétan semmit, amiben rendes fehér liszt van meg cukor, max csak délelőtt egy picit, ha nagyon nem bírom megállni..
van egy fogyis naplóm, ha szeretnéd beengedlek, ott az elmúlt pár napom le van írva, mióta megint rázizzentem a témára...
Nagyon ügyi vagy, hogy nem eszel ilyeneket. De akkor mit eszel?:D Ajd tippeket!
Babásan én is, este hamar kidöltem, nagyon sokat tudtam aludni.
én csak reggel szoktam tejeskávézni, így nekem könnyű volt / lesz :) a 3in1 finom, csak mivel van benne cukor én azt nem iszom már nagyon régen, instant omniát szoktam leginkább
én most a cola zéro-ról vagyok leszokóban..
Okés:) Jaja, eltelt, az a baj, én már megebédeltem, és így nagyon hosszú lesz a délután:) De lassan kávé:D
Apropó: csak 3in1-et iszom. De abból napi három is lecsúszik. Nem kéne ezt se, szeretnék leszokni, de nem tudok:(( Terhesség alatt is nagyon nehéz volt, mert ebből is csak napi egyet lehet:(
:) ez hosszú sztori, majd egyszer elmesélem :)
na eltelt a délelőtt már :)
hát ja, de jó is lenne :) én a levegőtől is hízok :)
nem gondoltam meg magam, mert félek, hogy a túlsúly is bekavart nálam.. és a férjem is ezt szorgalmazza elég határozottan.. szóval...
További ajánlott fórumok:
- Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra?
- Császármetszés után mennyi idővel lehet újra próbálkozni?
- Császár után mikor lehet újra próbálkozni tesóval?
- 3 vetélés után, ha mind a 3 az orvosok szerint a véletlen műve és nincs semmi kimutatható bajunk a férjemmel, mikor lehet újra próbálkozni?
- Vetélés (elhalás) után mennyi időt vártatok, mikor próbálkoztatok újra?
- Halva született gyermek után, mennyi idő után érdemes újra próbálkozni?