Mire számíthatok, ha időt kért? (beszélgetés)
Azt azért tisztázzuk, hogy nem fogok utána futni, vagy érzelmileg elköteleződni. Attól, hogy nem egyből a legrosszabbat feltételezem a másikról, még nem vagyok hülye és nem hagyom azt sem, hogy hülyére vegyenek. Azt is felfogtam, amiket mondtatok, elképzelhetőnek tartom ezt is igen.
Ami a logikát illeti, én általában szeretem logikusan megközelíteni a dolgokat, de persze lehet, hogy ebben tényleg nincs logika.
Figyelj! Segítettünk itt többen.
Azt csinálsz, amit akarsz.
Ps.: Logikát miért keresel? Teljesen felesleges. :D
Minek is hazudott volna? Pont ezért, szamárnak bármikor jó leszel.
DE: ne legyen igazam. :)
Két oka lehet hogy időt kér.
1. ismerkedik mással is és még nem döntött hogy ki legyen vagy ha az nem jön össze maradsz te.
2. Így akar lerázni és többet nem is fog keresni csak gyáva féreg megmondani.
Nyilván ő is azok közé tartozik, akik sose hazudnak.
Tudod: A férfiak 99%-a miatt van rossz híre a maradék 1%-nak. ;)
Gondoltam leírom, csak hogy teljes legyen a kép...
Állítása szerint nem is volt még kapcsolata, nem gondolom, hogy épp most ismerte meg élete szerelmét.
Nem védeni akarom, én is tudom, hogy ez nem jó, akárhonnan is nézzük, csak leírom ezt is, hogy teljesebb legyen a kép.
No ha előbb itt vagyok, pont ez írom ide. :)
Jó leszel szamárnak...
Értem! Igazából ezt neked tudni-érezni hogy mi várható ebből a kapcsolatból!
Én szívből kívánok sok sikert :)
Bizonytalan? Inkább lealázó!!
Adj neki időt örökre. És menjen a sunyiba gondolkodni, hogy mit is akar. Páros lábbal rúgnám ki!
Az "időkérés" egy megszokott,úgymond lerázó duma!
Én ezek után semmire sem számítanék.................
Én is ezt tartom a legvalószínűbbnek. Bár nem erőltettem, hogy de márpedig egy életre szóló kapcsolatban legyünk, ezért sem értem, hogy mitől ijedt meg.
Adok neki időt, de elég bizonytalan ez így.
Mit jelent?
Összejött egy másik csajjal, aki jobban érdekli mint te.
Téged pedig feltett a polcra, hogy ha a másik mégsem jön össze, akkor levesz onnan.
További ajánlott fórumok:
- Császármetszéses szülés után, mire számíthatok?
- Barátnőmet megütötte a férje, miközben babát vár. Mire számíthat a férj?
- Felvilágosítást szeretnék rokkantnyugdíj ügyben. Mire számíthatok, ha nem következik be állapotromlás fél év múlva?
- Nővérem kislánya 2 éves múlt és most állapították meg hogy a jobb veséjén tágulat van. Mire számíthat most a szülő?
- Ápolónak tanulok - Mire számíthatok a gyakorlaton?
- Augusztusban utaznánk Olaszországba 3 gyerekkel vonaton, mire számíthatunk? Jegyár, időtartam, stb.