Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
persze...dinnye, kávé, cigi volt az eledelem a nyáron, tudom milyen. :)))
Na, vett ám anyám két pulcsit is, felpróbálgattuk, hogy majd az egyik az övé lesz(a szarabbik) jesszusom, de kövér lett. :D tavaly 42 kg volt, most meg 70! :D
az jó, szeressük a humort. :)))
különben én is bárkit kihúzok a szarból, de mikor engem kéne...:D
Ja a sressz a legjobb fogyasztószer.A fönökömről ment le.
Viszoint az működik hogy mellettem nem lehet szomorkodni depizni,megnevettettem már ma is párszor:)
kiről? egyébként én a legtöbbet ezzel fogytam nyáron, hisz tudod, beszéltünk sokszor. :)
Hihimát gyerek most nekem is van itt.Nem eszik ez wazze csak kv meg a cigi!Lement róla 30 kiló!
odakúszott a vitrinhez és kiabál magának :D
a csoki feltalálójára... sok puszim neki. És meg is hívnám egy csokira..
na megyek kitakarítok, nemsokára jön.
mert olyan mint egy kisgyerek...mondtam neki valamit, úgy örült mint majom a farkának. na, nem szoktam én túlságosan bájos lenni vele, de ma az voltam. :P
dehülye ez az ex áááá. :DD
Köszönöm:)Én is szeretlek,szívek.
Sok sikert kívánok neked, legyen minden úgy, ahogyan akarod. Szeretem az ilyen embereket. :)♥
Valószínűleg én is ezt tenném. Még magamnak is, így egyedül. Szemérmes koldusnak, üres a tarisznyája Cilu. ;)
Pont így van!
Morálisan nem mondom hogy nem zavar hogy mire készülök,hisz ugye konkurencia leszek neki,de ezt majd igyeszem leküzdeni.A jövőmről van szó,a családom jövőjéről és ez felülír mindent,ez a helyzet.
Pont erre gondoltam. Igazat is adok. Tudod, mindig azt mondtam itt valakinek, hogy sajnálatból nem lehet megélni. Édeskevés. Sem az előrejutáshoz nem elég, sem a szerelemhez. :)
Így van drágám,nagyon jól írtad,pont így van.Most lelkileg mellette vagyok,de nyilván elsősorban én is a magam boldogulását nézem,és ha úgy érzem lépni kell.lépni is fogok,az élet,a megélhetés nem a sajnálatról,együttérzésről szól sajnos.Természetesen mindent megteszek itt munkailag ami tőlem telik,de kell majd foglakozzam a magam dolgával is,annál is inkább mert mi van ha bedobja végleg a törölközőt?
Nem is kell róla tudnia. Egyelőre.
Én max akkor nem hagynám, ha hátráltatna a munkában. Másképp úgy gondolom, ez az ő harca.
Ha beadja az neki nagy gáz nagyobb mint nekem.De nem hagyom őt letargiában,nem lehet!Meg kell tanulnia különválasztani a munkát és a nagánéletet,pláne mert cége van!Terveim nem változtak de ő ezt nem tudja.Ez az én dolgom és független attól hogy ő hogy van,mivel 2 éve jár ezen az agyam.Egyenlőre nem tervezem őt itt hagyni,nekem is kell a főállás.
óó bakker. :/
valahogy segíts neki, nehogy bemondja az unalmast. :S
Elhagyta a neje,ki van bukva:(
Nem érdekelte semmi,anyagilag is gond van,helyre kell ráznom a saját érdekemben is.
bakker óránként ki kell neki rohangálnia a parkolóórába dobálni:(
Na, akkor majd csak helyrerázódtok. :)
Fetreng? :))
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?