Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
Nem kérek lehetetlent. :) És empatikus vagyok. Amíg nem szórakoznak velem. A munka legyen kész határidőre. A többi nem érdekel, ha segítség kell, szólj, ha későn szólsz, és már nem tudok segíteni, az a te hibád. Ezeket a csapatba lépéskor elmondtam mindenkinek.
Egyébként amikor eljöttem az előző munkahelyemről, akkor két részre osztották a csapatomat és két embert tettek a helyemre. És nem azért, mert olyan nagydarab vagyok. :D :D
amúgy szerintetek ez milyen süti? mert finom, csak nem tudom beazonosítani...
alja kókusz, rajta kakaós tészta, felül tojásfehérjéből vert valami. ez nem a bounty szelet? vagy ez a rigójancsi?
Így jogos.
Igazából ma a főnökömmel is kemény voltam,de most ez kell neki.Elég az önsajnálatból,ébresztő és törődjön azzal ami megvan neki,(még),jelesül a cégével.
Csapkodsz is?majd lehiggadsz a korral:)
Én most is hebrencs vagyok,de 20 éve méginkább az voltam:)
Nekem nem mindig sikerül. Rettenet mocskos szám van, hát ha még ideges is vagyok, meg nem is úgy sikerül ahogyan akarom...ááá, néha
egészen kifordulok magamból. Nem sokan fogadják el. Itthoniak pl abszolút nem. Nem is értem.
Bunkó nem vagyok csak akkor ha szükséges:)Én puszta nézéssel is tudok föld alá süllyeszteni vagy kiküldeni a boltból bárkit ha kell:)
Nem a kezdtem az ipart:)
És szépen diplomatikusan is tudom a csába küldeni:)
:))
Tessék!
Muszáj volt az a mobilnyomtató 50 ezer ft volt.
Én a munkámban ,telefonban is igen kemény és komoly,határozott hangot használok,egyébként is általában aki előszőr talizik velem első benyomás rólam a nagyfokú határázottság és ez valóban így is van:)
Cseppet sem hozom a félős,nőcikét,fiús vagyok és elég kemény is.
Ja, annyira durva volt és pedig utólag tudom, hogy az elején azért állt az előtérben, mert figyelte, hogy mit pakolászok a táskámban. váááá
És az meg még durvább, hogy utána simán folytathatta.
Jó lesz nekünk ez a vidék. :)
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?