Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
háperszee....:D
éljenek ezzel a tudattal.
nem vagyunk mi olyan nyeszlett fehérnépek. ;)
Ááá ez a kulcsszó igen. :)
A nem esek hasra tőle. Szerintem is zavarja őket, már csak az, hogy nő vagy, és képes vagy azokat a feladatokat ellátni, amit ők úgy gondolnak, csak férfi képes. :)
Azért mondom, valahol a kettő között szoktam evickélni. ;)
Nem megyek át pofátlanba, és nem használom ki látványosan a helyzetet akkor, ha éppen úgy érzem, szinten vagyunk(pl ha együtt cigizünk) Szóval tudom, hogy ki a főnök, és el is fogadom. Áhh biztos érted. Annál kicsit dörzsöltebb vagyok, hogy egy szintet a szemében lejjebb essek. :)
Nem a jól helyezkedésre gondoltam, én is azt teszem, szerintem az normális. Muszáj, különben lemaradsz. :D
Annak a szélsőséges esete a seggnyalás végülis.
háhá, én a kettő között vagyok. :D
illetve nem vagyok seggnyaló, csak jól helyezkedem. nem látványos, de őszinte. :D
Az elemzésem szerint hajlamos vagyok rugalmasan kezelni a szabályokat. :D Ami szerintem nem igaz, én is szabálykövető vagyok a munkában, hogy a szabályok milyenek, arról én nem tehetek. :D
Én a szókimondó kollégákat szeretem a legjobban egyébként, amúgy is azt szeretem, ha tudom, hányadán állok valakivel. Inkább utáljuk egymást szemtől-szemben, sokkal jobban tisztelem, mint egy sunyi seggnyalót.
gugli szerint nincs.
a bounty sem az, de azon nincs zselé.
nem tudom mi ez, majd Éndzsy megmondja, ő a nagy sütőnő. :)
kaptam ezt a sütit, gondoltam megeszem. :)
bonts! kell egy kis szénhidrát. :D
A bounty nem tojáshabos - legalábbis ahol én láttam ott olyan zselé volt a tetején.
De jól hangzik ez a süti...asszem bontok valami kekszet. :D
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?