Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
Én sem veszem fel, ha nincs kiírva szám. Én a sajátomat nem tiltom. Minek? Akit fel akarok hívni miért is ne tudhatná a számom. Az más kérdés, hogy a saját összesen három telefonszámomat képtelen vagyok megjegyezni. (A másét is.) Mindenkit menüből hívok. Az ismerőseim meg azt képtelenek megérteni, hogy az sms-számomra csak üzit küldjenek, mert azon nem tudnak felhívni.
Most épp nincs kedvem azt b.szkurálni,amúgy is töltőn van,addig marad a kinyomás:)
Ha meg ismert hüle hív, a száma így betéve:ne vedd fel mert idióta:)
Ismerd meg hazádat. És a telcsid menüjét!:D
Én is utálom a számkijelzés nélküleiket,általában fel sem veszem őket:)Úgysem hinném,hogy fontosak:))
Én sem tiltom le a számomat ha nagy ritkán hívok valakit,bár nemigen teszem:)Le lehet tiltani tényleg?Na engem is érdekel hogy hogyan:)
Köszi.:)
Nagy nehezen megtaláltam hogy hol tudom átállítani.
Valaki felhívna hogy működik-e?:D
Egyszerűbb lenne,ha letiltanád-akár csak átmenetileg- az ismeretlen számok fogadását.
Akkor ki se cseng,és neki foglaltat jelez:D
Ha századjára is kinyomom mert számkijelzés nélkül hívogat vajon rájön hogy mi lehet a bibi?
A holnapi nagytakarításra,nagymosásra,elleszek egész nap :)
kaszakő-kaszakő.....:)))))
elméletileg egyre kéne mennem..de szólt,hogy késsek már egy negyedórát.
most hogy tudjam kiszámolni,hogy pont 15 percet késsek?.))
Meg hímezhet egy ágytakarót... :D
olvasom ám neki! röhög! :D
éppen szalonnás, kolbászos rántottát süt. :D
végre mehetek valakivel csavarogni. :D
iGEN SŐT HA TAKARÍTANI TÁMAD KEDVE HAGYD:)))))))
Főzes Vele finomat, meg csináljon palacsintát is! :)
itt a nénje, de jóóó. :))
Ideje lenne kajázni, ma még nem is ettem semmit. :S
Nekem is fizetik a bérletet:)
Láttad az új fórumot:)Verekszik éjjel:))
Mi a fenére ilyen k.urva nagyképű az, aki nemrég még arról panaszkodott egy fórumon, hogy a kedves urát nem bírja rávenni a fogmosásra? :/
Úgy sajnálom, hogy nem a közelben laksz. Vagyis nem tudom hol laksz. :D
Én nagyon szeretek csavarogni, elmennék veled. Jövő héten megyünk éjszakai fürdőzésre, jössz? :)
Húúú de bírnám a shopingolást, meg egy klasz ebéd bent a városban... hmm. Háát iljen lelki állapotban ma már tuti nem lehet dolgozni. :)))
Hála az égnek ingyen van a buszom melóba. Cég állja. Na de mikor bemennék, az 300 oda, 300 vissza. Kicsit sokallom, mert nincs messze a város, 8 perc. Gyalog több. :)
Remek! Akkor most már mehetünk vásárolni ma? :))
Drága hát,a bérlet is és még emelik jövőre:(
További ajánlott fórumok: Kire gondolsz most? Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján? Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza? Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek? Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)? Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?