Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
a molylepke nem ly-jé?
kicsikét úgy bántja a szememet az,hogy mojlepke.)))
megyünk cherry-vel, megbeszéltem vele...
majd ott megmutatom.:)
a mi? :D
azt nem írtad!
Gratula!
Az élet szép! ;)
legeslegfrissebb egyeneskézbeli információim szerint azért nem járok dolgozni ,mert megszültem és szülési szabadságon leledzem..
vagyis kettő hónapja,nem dolgozom egy bizonyos napon..de az összes többin amúgy igen.)
az emberi kombinációskészségnek úgy látom nincsenek határai..(
nem tudnak semmit oszt kombinálnak.
annyira megdöbbentem,hogy elfeledtem megkérdeni,hogy hanyadik gyerekemnél járok már..csak a miheztartás véget..hogy tudjam.)))
és milyen csinos vagyok mellesleg..milyen hamar visszanyertem az alakomat..)
áááááááááááááááááááá..édesegyjóanyám..pfff..most mondanám,hogy de nehéz az én életem ezekkel.)))
de egyébként nézzük a jó oldalát a dolognak..én,mint dolgozó nő..aki nem elég ,hogy eljár dolgozni,de csinálja idehaza a munkáját és még mindeközben gondoskodik férjéről,gyermekeiről,háztartást vezet..meg mindent csinál..szóval igen elismerésre méltó egy nőszemély vagyok..na..mindig tudtam én ,hogy én vagyok aki vagyok...)))))))))))))
szóval mikor is voltam én terhes ,hogy nem tudtam róla?.)))
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?