Tényleg..., előbb még olvastam... Nem is értem a fórumindító mit várt? Ha mindenki úgy gondolkozna, mint ő, akkor ismét felütnék a fejüket a járványok. Nem az volt a cél, hogy kiszorítsuk őket? Vannak betegségek így is bőven.:(
Borzalmas volt.A férjem egyből vitt az ügyeletre,ahol elláttak.Aznap volt a Falunap is,oda is el tudtam menni.:)))
Aztán 1 hétig jártam kötözésre.De szerintem az aloé vera spray tett csodát,hogy nyoma sincs a lábamon.Ez olyan 10 éve volt már,de a férjemnek azóta is égnek áll a haja,ha kacsazsírt akarok átönteni.
hát olyan már nem lesz,mint előtte.de szerintem mindent megtett,amit tudott.majdnem 3 cm törés volt a térdemen,azt kellett összeeszkábálni.leguggolni csak kapaszkodva tudok.de ez is valami.
A fehérvári kórház szerintem is jó.Bár (szerencsére) én csak a szülészetet ill. a csecsemő intenzívet ismerem.Viszont a nagyfiamat sokat kellett hordanom kontrollra és ott is csak jókat tapasztaltam.
tavalyelőtt eltörött a térdem,leestem egy kisszékről,szekrénypakolás közben.a Szarvas főorvos tett bele egy hurkot,azt vette ki tavaly.szerintem a fehérvári egy jó kórház.