Mindig késik a menstruációm (beszélgetés)
Szia!
Nekem is folyamatosan késik a menstruációm, sokszor hónapokig meg sem jön. Most éppen emiatt vizsgálnak ki.
Lehet az is, hogy átáll másik rendszerre. Nekem sokáig 6 hétre jött meg mindig. És csak néha 30 napra.
nekem meg mostanában mindig korábban jön meg múltkor kerek egy héttel most meg 5nappal..
pedig én szedek fogamzás gátlat...
lehet ez a fogyókúrától szerintetek?? mert most fogytam 11kilót és viszonylag rövid idő alatt...
Olyan kérdésem lenne,hogy mitől lehet,h mindig késik a menstruációm. Előző hónapban is késett 2 hetet, majd ittam rozmaring teát és attól megjött. Most megint meg kellene jönnie, de már 1 hete megint késik. :S
Régebben is volt,h késett 1-2 szer, de nem ennyit. Akkor azt mondta a nőgyógyászom,h szedjek fogamzásgátlót, de én azt nem akarok. Utána viszonylag akkor jött meg mikor kellett. De most megint elkezdte, h mindig késik. Olyan idegesítő.
További ajánlott fórumok:
- 11 napja késik a menstruációm, de terhes nem vagyok, mi lehet az oka?
- Késik a menstruációm!!! Segítsetek, mit tegyek?
- Késik a menstruációm, de a teszt negatív lett.Mit tegyek?
- Segítsetek! Késik a menstruációm...
- 5 napja késik a menstruációm, 2 különböző márkájú teszt, egyforma eredmény, sötét mellett halvány csík. Terhes lehetek?
- Fogamzásgátló szedése mellett nektek előfordul, hogy késik a menstruáció, vagy mindig pontosan jön meg?