Mindent, csak kevesebbet diéta (beszélgetés)
Hah! Nekem is voltak olyan pillanataim hogy kivágom a mérleget az ablakon. :)
Kicsit messze lakunk egymástól én a Dunántúlon, itt sem egyszerű a városból kisétálni a zöldbe, de nem is nagyon preferálom.
Akkor csak szép idő kell, és minden szuper lesz!
Szépen elcsomagoltál mindent?
Igazolvány, rep.jegy, papír zsepi, minden oké?? :))
Elég kemény!
De gondolj közben arra, milyen jó is lesz otthon! :))
Szia Katus! Gondoltam rád délben, hogy azóta már csomagolsz. 12 óra az nagyon kemény. Azt hittem repcsivel jössz. Vonattal, busszal?
Egész biztosan az első néhány napban a rokonok, ismerősök lesznek a fontosak. Max. ha este az ágyikóból 1-1 jelecskét küldöl nekünk, de majd látod.
Te készülj, csomagolj nyugodtan, majd mi izgulunk helyetted! :)))
Sziasztok!
A mai napom pakolással, készülődéssel telik. :) Aztán holnap egy csekély, kb 12 órás utazás és már otthon is leszek. :) Olvasni valószínű majd tudlak benneteket, de nem tudom mennyi időm lesz, hogy írjak is. :) Azért a család reakciójáról mindenképp beszámolok. :)
További szép, fogyós hetet mindenkinek! :)
Szervusztok! Jó reggelt, szép napot mindenkinek!
Csináljuk csak szépen tovább: Mindent, csak kevesebbet. Így nem lesz minek vissza-jönnie, mert nincs olyan, amit jelenleg megvonunk magunktól, így olyan sincs, hogy majd amikor vissza állunk a normál étkezésre... Ez a normál. Mindent eszünk, csak elég mindenből kevesebb!
Mellé sétálunk, gyalogolunk, ki mennyit bír, akkor a kilócskák is sétálnak, gyalogolnak lefelé! Szépen, lassan, ki-ki a maga ütemében. :)))
Én már 59-et betöltöttem, amikor azt a 25 kilót leadtam, akkor imire megvolt, éppen 56 éves voltam. Én elég keményen edzettem, már a koromhoz képest, mert ugrálni már rég nem tudok, és a kardiót sem rólam nevezték el. Visszajött az a felesleg, de a karom-vállam szélesebb maradt! És ennek örülök nagyon.
Ügyesen csinálod, és drukkolok! A szauna mellett a sót is pótolni kell, amit kiizzadtál, és egyébként is jó egy ásványi anyagokat is tartalmazó multivitamin. Én L-karnitint is szedek, mert jó hatással van a szívre.
Vigyázz a gyors fogyással. Heti fél kilónál többet nem lenne szabad leadni, és inkább tornázni kellene, nem annyira koplalni.
Ha kicsit izmosodsz, feszesebb lesz a tested, akkor pár kiló plusz mellett is jobban nézel ki.
Én még sosem szaunáztam, sőt nem is úszom. Nekem elveim vannak!
:D
Mármint alapelv, hogy a fürdőkád vízmennyisége nekem tökéletesen elegendő.
Szép estét és még további sikereket!Én reggel mértem magam és végre 65 alá kerültem!64.5 kg!Megjutalmaztam magam!Kimentem a "Zsóriba" Mezőkövesd és szaunáztam és gyümölcs napot tartottam!Sürget az idő!Megfogattam addig nem nézek ruhát a lányom esküvőjére míg 60 kg nem leszek!Szép és sikeres napokat és kitartást a jövő hétre is!
MINDENT LEHET CSAK AKARNI KELL!
Én erre mondom, hogy "gusztusból evés".
Elég sok fehérjét kellene ennünk, sovány túrót, nem felvágottat, hanem valódi húsokat.
A korral nő a fehérjeszükséglet, és csökken az izomzat, ha nem vigyázunk.
Ilyenewknek kellene lenni a hűt
Fantasztikus vagy!
Szerintem hazamégy, és aki a lakásban lesz, megkérdezi, hogy mit tetszik itt keresni???
Ennyit már csak az nem fog észrevenni, aki nem akar!
Szia!
Igen vagyok. 😃 Stockholmtól még több, mint 1000 km-re északra. Én is remélem, hogy nem lesz gond kedden az utázással. Mondjuk szigorúbb vizsgálatra számítok. De azt hiszem a ruháim minden gyanún fognak állni. Mást meg nem nagyon viszek haza.😃
Én tegnap este megint jóban lettem a mérleggel. 😃 96,1 kg-t mutatott. Úgyhogy jan. 2-től -13,2 kg. 😃
Nem tudom merre laksz. Mondjuk én a természetbe kisétálni + vissza, azt nem tudok, mert egyrészt messze van, másrészt a "nagy magyar poros Alföld" dűlőin botladozni nem igazán eü. sétára valók.
Így itt a városban, és számolom a lépteimet, és amikor elfáradok, megállok a legközelebbi kirakat előtt... a fene se tudja, hányszor néztem már meg ugyanazt??? :))
Ma egy kicsit azért elbizonytalanodtam. A tegnapi beszélgetésünkön felbuzdulva ma reggel hipp-hopp rápattantam (!) a mérlegre, mondom két héttel ezelőtt mértem magam utoljára. Szerintem ezt a mérleget ki kell dobni. Azt hazudja, hogy két hét óta 2,5 kg-ot híztam. Pedig sem a ruháim, sem a centi nem ezt mutatja. Most már azt sem hiszem el neki, amit eddig mutatott...
Szia Katus!
De örülök, hogy látlak! Hallottam a híreket a tv-ben a szörnyűségről, és sokat gondoltam rád, hogy most ez remélem nem zavar be a keddi hazajövetelbe!! Örülök, hogy minden rendben! :))
Nagyon kíváncsi leszek, hogy az itthoniak mit fognak szólni az elveszett kilóidhoz! :))
Sziasztok!
Tészta? Nálam is az az ebéd már két napja és holnapra van még egy adag. :) Ma kicsit 1100 kalória alatt járok, de valószínű (sőt biztosan) több lesz, mert nem alszok éjszaka. :) De ez az utolsó műszak a hazautazás előtt. :) És munka előtt még megyek kicsit az edzőterembe.
Lekvárosbukta! Ügyes vagy, gratulálok a 4 kilóhoz! Szuper csinos leszel a lagzira! Múltkor én is vettem egy 46-os nadrágot és egy farmerszoknyát. És mindkettő jó. :) 50-52-es méretről indultam. Mondjuk a gatya szteccs, és még kicsit jobban feszül, mint szeretném, de majd alakul. :)
További ajánlott fórumok:
- Mit teszel akkor, ha fogyózol, és este már megettél mindent aznap, amit lehetett a diétád szerint, te viszont még mindig baromi éhes vagy?
- Magas vérnyomás, mindent csak gyógyszert ne
- Mindent lehet, csak akarni kell!
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Fogyhatok csak attól, hogy kevesebbet és este egyáltalán nem eszem? Tapasztalatok?
- Mindent a Premium Diet orvosi diétáról - tapasztalatok