Mindenki megtalálja egyszer az "igazit"? (beszélgetés)
Eddig egyszer éreztem hogy megtaláltam az igazit,csak ő nem érezte ugyan ezt,ergo nem ő volt az igazi.
Hiszem,hogy van tökéletes és harmónikus kapcsolat amiben mindketten boldogok és megfelelően fejlődnek egymás mellett,együtt,de ez az igazi,meg a nagy ő fogalom számomra már túl eröltetettnek tűnik.
Érdekes mert nekem egyszer sem jutott eszembe hogy elhagyjam őt... főleg meg egy szó nélkül...
Megpróbálok nem reménykedni, aztán majdcsak lesz valahogy
Kitudja :)
Van egy olyan volt osztálytársam, akit elhagyott a barátja 2x is, rövid időn belül, mindig visszatalált. Osztálytársam már épp készült lefeküdni egy pasival ... már pont ott tartottak, amikor felhívta őt az exe, hogy beszéljék meg (nem tartották a kapcsolatot, semmit nem tudtak a másikról) .. mi ez, ha nem a Sors akarta :)))
Azóta már együtt is élnek :D
Nem mondom hogy reménykedj, sőt, ne reménykedj szerintem, ha a összetartoztok, úgyis együtt lesztek, a Sors mindig tudja mit csinál.
Nem szeretek reménykedni, mert eddig mindig pofára estem és még jobban fájt. Inkább ne reménykedj, és legyen jó a vége, minthogy reménykedj, és orra ess :)
Nekem megvolt ez az érzés.. csak ahogy most tűnik eléggé egyoldalúan... akkor ez nem az igazi volt.. ugye?
Ha az igazi lett volna, nem hagyott volna el.. ugye?
Nekem egyszer egy régi barátnőm azt mondta, hogy ha a Sors is úgy akarja, valahogy összehoz az exemmel. Ő nagyon bölcs, mármint ez a barátnőm. Tökéletes volt a kapcsolatom az első barátommal, elrontottam mindent. Már nem szeretem őt, csak szeretetet érzek iránta.
Én az igazit úgy tudom elképzelni, amikor olyan érzésem van, hogy "itthon vagyok", "haza érkeztem" :)
Bízni és hinni nem tudok, és nem is akarok, hogy majd jön az igazi, mert eddig akármiben is bíztam vagy hittem, pofára estem.
És akkor mi van, ha úgy érzem hogy ő volt az igazi, de már nincs lehetőségem??? akkor most csak úgy érzem.. de később jobb lesz?
Ha van igazi, és van sors is.. akkor próbáljak meg csak egyszerűen bízni, hogy majd lesz valami?
Bazzak a sorsban, és bízzak abban az igaziban, aki majd el- és/vagy visszajön hozzám?
Szerintem ő az,de én csesztem el...mindegy,nem kesergek,csak leírtam.
Volt egy 8 éves kapcsolatom,imádtam,de a büdös életben nem tudott olyan érzelmeket kiváltani belőlem mint EZ a másik.érti ezt valaki???
Akkor nem ő volt az igazi, akit neked rendelt a sors/Isten.
És ha egyszer már találtál ilyet, akkor az azt bizonyítja, hogy vannak még ilyen férfiak, tehát van remény! :)
ha vége lett az akkor mégse volt az igazi..
szerelem van több is az életben,de olyan igazi,csakis egy lehet és annál köt ki az ember véglegesen.
hogy a többi mi is?vonzalom..vágy.
én hiszem azt,hogy az igazi szerelem soha nem múlik el,amit az ember el tud feledni az csupán múló szenvedély ,fellángolás.
Üdv :DD
Gondolod?Bakker,és van EGY ilyen,akit elcsesztem....:)))
Igazad lehet! Csak, ez olyan kiábrándító tud lenni.
Ajjaj, látszik, hogy nem aludtam ki magam rendesen, kezdek melankolikus, érzelgős lenni. talán mára abba kéne hagyni a fórumozást?! :)
Nem is kell, hogy bárki is tökéletes legyen! ;) Gondolj bele, milyen frusztráló lenne, ha tudnád, hogy a választottad tökéletes, neked pedig vannak hibáid?! ;)
Az embereket a "tökéletlenségeik" teszik egyedivé, emberivé és szerintem akkor jó egy párkapcsolat, ha a másikat olyannak tudod szeretni, amilyen. :)
És mi van, ha azt gondoltad valakiről, ő az... aztán mégis vége lett?
Létezhet egy ember életében több "igazi" is? ;)Vagy, szimplán csak mégsem ő volt az, csak te gondoltad úgy?
Az igaziról egyszerűen tudja az ember ,hogy az..nincs olyan,hogy szebb,jobb ,tökéletesebb.
A nagy Ő pont úgy jó ahogy van,az összes jó és rossz tulajdonságaival egyaránt.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mindenki megtalálja az igazit?
- Vajon mindenkire rátalál egyszer a szerelem?
- Miért veszekszik velem mindenki a családban, mert egyszerűen kijelentettem, hogy nem vagyok képes mással vásárolni menni!
- Mindenki lesz legalább egyszer szerelmes?
- Bánt, hogy mindenki megtalálja a másik felét, csak...