Mindenki megtalálja egyszer az "igazit"? (beszélgetés)
Esély szinte mindenre van,vagyis bármi előfordulhat.Meg kell próbálni,ha nem hagy nyugodni a dolog.
Viszont elképzelhető,hogy ő(vagy az érzései irányodban) megváltozott az 5év alatt,szóval ne lepődj meg,hogy nem állt meg az idő.
Szerintem is naív gondolat:)nem biztos,h együtt lesznek,még ha egymásnak is vannak "teremtve",de érdemes megpróbálni,esélyt adni.Ha nem megy,akkor meg indulni tovább.
Sziasztok! Szerintetek ha valaki egyszer már megtalálta az igazit, de később jött rá, hogy ő volt az, van esély rá, hogy újra egymásra találjanak? Persze nyilván ehhez az is kell, hogy kölcsönös legyen ez az érzés...
A lényeg, hogy az első komoly kapcsolatom volt számomra a nagy szerelem, ennek már 5 éve vége. Akkor is tudtam, hogy különleges kapcsolat, de fiatal voltam, úgy gondoltam hiba lenne az első mellett maradni. Aztán azóta rá kellett jönnöm, hogy mekkorát hibáztam.
Azt vallom, ha két embernek együtt kell lennie, úgyis együtt lesznek előbb-utóbb. Lehet ez naív gondolat, de valamiben hinni kell...
Kíváncsi vagyok, ki mit gondol erről.
Nekem nem az igazi kell, nekem egy eredeti kell. Egy normális fickó, aki nem akar megváltoztatni, aki így elfogad ahogy vagyok, és amilyen vagyok.
Akit nem zavar, ha káromkodok, és néha leordítom a fejét, és helyrerakom, és lehet vele vitatkozni, és édesen kibékülni. Egy szenvedélyes pali kell, nem egy unalmas dög, aki meghunyászkodik, és teszi az agyát!! VAN ILYEN VALAHOL?????
Miért?
Tornáztatja a fejben az agyat. :)
Ja nem ma!
Gondoltam, várok még, hátha kerekedik valami jó kis fórum. ;)
Na még ez is!
Én kivégzem Magam!
További ajánlott fórumok:
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mindenki megtalálja az igazit?
- Vajon mindenkire rátalál egyszer a szerelem?
- Miért veszekszik velem mindenki a családban, mert egyszerűen kijelentettem, hogy nem vagyok képes mással vásárolni menni!
- Mindenki lesz legalább egyszer szerelmes?
- Bánt, hogy mindenki megtalálja a másik felét, csak...