Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mindenki el tud menni külföldre nyaralni csak mi nem. Évek óta. fórum

Mindenki el tud menni külföldre nyaralni csak mi nem. Évek óta. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2 3
8. Holurt Waxhton (válaszként erre: 3. - Pulcsis)
2024. aug. 24. 12:43
Igen, erről az "állítólag"-ról szól a mai világunk. Én idén voltam a Balatonnál is, a Duna-kanyarban is, A Tiszánál is. Minimálisan drágább, mint Pesten. Az viszont igaz, hogy mindennek iszonyú ára van. Egy háromgyerekes család fagyira költött összege kész anyagi csőd. Mindegy, hogy a Balcsiról, Pestről, vagy a Tisza-tóról beszélünk. Ezek saját vélemények és tapasztalatok, egyébként mindenhol lehet találni költségkímélő megoldásokat.
7. Enissa (válaszként erre: 3. - Pulcsis)
2024. aug. 24. 12:43
Nagy tévedés, nagyon elszálltak az árakkal. Mondjuk nem mindegy hol száll meg az ember, az ár függhet attól is.
2024. aug. 24. 12:32
Én nem is vágyom. Sokat voltam. Itthon is sok szép hely van.
5. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. aug. 24. 12:30
Aki minimálbérből él vagy kevesebből, az nem tud. A szegénységi küszöb alatt élő nyugdíjas se tud. Az álláskereső se tud. A lakosság 60-70%-a nem is álmodhat külföldi nyaralásról. Van fogalmad hány szegény ember él itt?
2024. aug. 24. 12:26
Én sem.
3. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. aug. 24. 12:14
Állítólag Horvátország olcsóbb mint a Balaton, vagy lassan mit egész Magyarország 🤣
2024. aug. 24. 12:11
Én is el tudnék menni, de nem megyek. :-) Itthon is rengeteg csodás hely van, amiről fogalma sincs az állandóan külföldre vágyóknak. Egy sátorban is ugyanolyan jól érezheti magát az ember, mint egy ötcsillagos wellness szállodában.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook