Mindenki el tud menni külföldre nyaralni csak mi nem. Évek óta. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
8. Holurt Waxhton (válaszként erre: 3. - Pulcsis)
2024. aug. 24. 12:43
Igen, erről az "állítólag"-ról szól a mai világunk. Én idén voltam a Balatonnál is, a Duna-kanyarban is, A Tiszánál is. Minimálisan drágább, mint Pesten. Az viszont igaz, hogy mindennek iszonyú ára van. Egy háromgyerekes család fagyira költött összege kész anyagi csőd. Mindegy, hogy a Balcsiról, Pestről, vagy a Tisza-tóról beszélünk. Ezek saját vélemények és tapasztalatok, egyébként mindenhol lehet találni költségkímélő megoldásokat.
7. Enissa (válaszként erre: 3. - Pulcsis)
2024. aug. 24. 12:43
Nagy tévedés, nagyon elszálltak az árakkal. Mondjuk nem mindegy hol száll meg az ember, az ár függhet attól is.
6. semleges
2024. aug. 24. 12:32
Én nem is vágyom. Sokat voltam. Itthon is sok szép hely van.
5. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. aug. 24. 12:30
Aki minimálbérből él vagy kevesebből, az nem tud. A szegénységi küszöb alatt élő nyugdíjas se tud. Az álláskereső se tud. A lakosság 60-70%-a nem is álmodhat külföldi nyaralásról. Van fogalmad hány szegény ember él itt?
4. zena01
2024. aug. 24. 12:26
Én sem.
3. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. aug. 24. 12:14
Állítólag Horvátország olcsóbb mint a Balaton, vagy lassan mit egész Magyarország 🤣
2024. aug. 24. 12:11
Én is el tudnék menni, de nem megyek. :-) Itthon is rengeteg csodás hely van, amiről fogalma sincs az állandóan külföldre vágyóknak. Egy sátorban is ugyanolyan jól érezheti magát az ember, mint egy ötcsillagos wellness szállodában.
2024. aug. 24. 12:11
További ajánlott fórumok:
- Ti elmennétek egy 1 évessel gyermekkel külföldre nyaralni, pl.Görögországba?
- Hová mennél el idén nyaralni külföldre?
- Milyen papírok szükségesek hogy 2 és fél éves fiamat anyósomék nyaralni vigyék külföldre?
- Hova érdemes menni külföldre nyaralni menni?
- Hova lehet menni olcsóbban külföldre nyaralni?
- EU-s TB kártya mellett kössek biztosítást, ha külföldre megyek nyaralni?