Minden jó pasi foglalt vagy másodiknak akar vagy azt sem, hogy is van ez? (beszélgetés)
De ezt nem lehet így általánosságban megmondani. Mindenkit más dologgal lehet visszahódítani, attól függően, hogy miért alakult ki a mélypont.
És hidd el, van olyan helyzet is, amikor jobb elengedni valakit!
Nem tudom mire gondoltál?Kifejtenéd?
Én úgy gondolom,ha magamnak többet meg tudok adni az alapnál,akkor a leendő gyerekemnek is meg tudom az alapot!Lemondanék a gyerekem javára,elég sok mindenről!:)))
Egy fenét gyanús!Nekem az a gyanús,mikor mindenkinél klappol minden! :))))
Sajna megy az idő,én viszont nem fogok csak azért összejönni egy pasival,hogy elmondhassam:van valakim!Az igényeimből majd akkor fogok leadni,mikor lesz olyan akiért nem szándékosan mondok le,nagy duzzogva!Ha az 40 évesen lesz,akkor legyen!
Nem értek egyet,most veled!
Ez a stabil háttér,karrier,saját lakás,saját kocsi,és majd utána jöhet a gyerek,ez eléggé badarság!Gondolj bele a mai helyzetbe!Most lefogadom azt gondolod,hogy akkor ne vállaljon gyereket!Így meg az emberek többségének soha nem lenne gyereke!na?
Akkor én is az vagyok, pedig eddig nem is tudtam róla, hogy gyanús lennék. :P
Na és mi van azzal a 30 év felettivel, akinek átmenetileg nincs párkapcsolata? Korábban volt és remélhetőleg lesz is még, de az élete adott szakaszában éppen egyedül van... Hm? :)
Miért akarnál túl sokat? ;)
Egyébként, szerintem a 30 körüli nőkre már nem annyira jellemző, hogy az állandó bulizáson meg hasonló dolgokon járna az eszük.
Az ertelmesebb-megbizhatobb-jo pasikat 32 korokig altalban "lefoglalozzak"ez igy van. Minnel idosebb valaki annal nehezebb part talalni. Mert vannak igenyek, elkepzelesek, es egyre nehezebben alkalmazkodunk.
Kicsit furcsallom, hogy egyesek felhaborodnak azon, hogy mas megnezi oket, hosszabban. Miert ne lehetne? Nem kezdemenyezett? Vagy egy hosszabb pillanatas mar kezdemenyezesnek szamit?
Ugyanez, a másik oldalról :(
Olyan nőt, aki 25-30(...35) éves, nem egy szexmániás vagy plázapincsi, az egyfolytában bulizás helyett értelmesebb dolgokkal tölti az idejét, legalább kicsit romantikus alkat, őszinte, nem csal meg...
Én is túl sokat akarok?
További ajánlott fórumok:
- Minden pasi ilyen (disznó)? :) :D
- Beteges, ha a pasim ex-ét minden nap megnézem az iwiw-en?
- A pasim három hét után egy e-mailben dobott ki...pedig elvileg minden rendben volt...Segítsééég!
- Miért van több esze egy nőnek mint egy pasinak?A nők szeretik a biztos életet a családot.A pasik akkor sem nyugszanak ha minden adott ehhez.
- Foglalt pasik/nők miért kezdenek ki mással, ha tökéletes a kapcsolatuk? Ha mégsem tökéletes, miért nem szakítanak?
- Létezik olyan, hogy egy foglalt pasinak tetszik valaki, de hűséges marad?