Minden jó pasi foglalt vagy másodiknak akar vagy azt sem, hogy is van ez? (beszélgetés)
Azt hittem 30 évesen már "készen áll"!
Mi van ha születne gyereke,és mondjuk ne adj isten valamire nem állt készen,mit csinál?
Miért is ne kéne készen állni??
Készen állás szerintem pl. az is, hogy érzed már magad elég "felnőttnek", elég érettnek ahhoz, hogy gyereket vállalj.
Másrészt:Hány olyan gyerek van,akinek minden háttér biztosítva van/volt mégis elkallódtak????Az alkoholizmustól-a drogokig,soroljam?
Ne legyél már ilyen beszűkült látású!!!
Nézni lehet, az még nem lánykérés ;) Én sem tudom előre, ha megnézek valakit - vagy engem néz meg - és beszélgetni kezdünk, hogy mi lesz a vége. Azzal sincs baj, ha az első randin derül ki, hogy nincs tovább. Erről szól az ismerkedés :))
Persze ha van párom, akkor nem nézelődöm és nem megyek oda másokhoz. Ez valahol alapvető :)
Egyébként az én tapasztalatom, hogy a nők szeretnek nagyon "barátkozni".... :)
Az még nem jelent semmit, hogy néz...
Lehet rövidlátó, ..otthon hagyta a szemüvegét, és hiába néz tefeléd, nem lát semmit!..:-)
..de ezt most teljesen komolyan írtam!..:-)
Kiszámítható háttér?
Stabil párkapcsolat?
Érzelemmentes szülő?
Ezek nélkül nőttem fel oktondi!Nem voltam soha elkallódott,és igazad van,nem érdemeltem meg!
Tudod hány ilyen nő van,aki ezek nélkül szül gyereket,és mindent meg tud mégis adni a gyerekének?Olvass el pár naplót,ha nem ismersz ilyen embereket!
Készen állni:basszus,mi a szart kell azon készen állni?Te szülöd?
Mondj le a gyerekről,én nem fogok!
Tudod mit szoktak mondani?Inkább neveljek apa nélkül egy gyereket,mint egy idióta "apával"!!!
És hogy fokozzam a helyzetet: én vidéken nőttem fel, huszonévesen már lenéznek, ha még nincs gyereked.
Társadalmi elvárás? Köszike :P
Én azt mondom, inkább ne legyen gyerekem, ha nem tudom neki biztosítani mind anyagi részről, mind nevelésben, törődésben, szeretetben azt, amit meg kell kapnia, amit megérdemel. Ez pedig minimum feltételez egy működő és kiszámítható hátteret, egy stabil kapcsolatot, no meg azt, hogy mindketten akarják a gyereket, és készen álljanak rá.
Sajnos ismerek olyan gyerekeket, akik a fentiek hiánya miatt rosszul nevelve, stb. el fognak kallódni, és nagyon nem ezt érdemelnék :(
Gondolom Te ilyen voltál!
Na igen,ez egy álom marad :(
De ezt ki vonta kétségbe??
És miért támadsz, amikor senki itt nem bántott? ;)
További ajánlott fórumok:
- Minden pasi ilyen (disznó)? :) :D
- Beteges, ha a pasim ex-ét minden nap megnézem az iwiw-en?
- A pasim három hét után egy e-mailben dobott ki...pedig elvileg minden rendben volt...Segítsééég!
- Miért van több esze egy nőnek mint egy pasinak?A nők szeretik a biztos életet a családot.A pasik akkor sem nyugszanak ha minden adott ehhez.
- Foglalt pasik/nők miért kezdenek ki mással, ha tökéletes a kapcsolatuk? Ha mégsem tökéletes, miért nem szakítanak?
- Létezik olyan, hogy egy foglalt pasinak tetszik valaki, de hűséges marad?