Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szabolcs megye 08.28án utal!!!
Veszprém megye, ki tólja szépen valószínűleg szeptember 5 kedd...
Sziasztok!Pest megyéről vanvalainek infója (postai úton mikor érkezés) köszönöm szépen.
Fejér 31.e
Üdvözlöm!
Az augusztusi Gyod várható utalási időpontja 2023. aug. 31. A bankszámlára történő utalás aug. 31 - szept. 1., a postai kifizetés is megérkezik szept. 5-ig.
Dr. Tóth Dóra
szociális szakügyintéző
Fejér Vármegyei Kormányhivatal
Dunaújvárosi Járási Hivatal
Hatósági Osztály
2400 Dunaújváros, Szórád M. út 39.
Utàna olvastam Gyód utalások amúgy nézzd meg Üdv...
Rendben köszönöm szépen. Addig is kitartást kívánunk mindenkinek ❤️🙏
Nagyon szépen köszönjük 🙂❤️
Sziasztok.Esetleg valakinek infója hogy Komárom Esztergom Vármegyében mikor lesz GYOD utalás?Előbb jön e?Tegnap neztem a netbankot.Egy éve augusztusban 26.án kaptuk.Tehát előbb érkezett.Köszönöm a válaszokat.
Szia! Ez tipp! Tapasztalatok szerint! De tavaly se jött hamarabb egy nappal se! Utolsókat erősítjük!
Ok, így már értelek, de kapni fogod a GYOD-ot..főleg hogy semmi se változott, valszeg pár héten belül kapsz egy határozatot, hogy újabb 2 év hosszabbítás..de az is lehet hogy véglegesre adják.
Én nem írtam jól! A két év járt le, így bekertèk a felulvizsgálathoz az orvosi papírokat! A diagnózis nem változott!
De így már értem a válaszod! Amit nagyon köszönök!
GYOD nem szociális jutattás, hanem ha úgy tetszik, fizetés, nem fog előbb jönni
Szia. Azt szeretném kérdezni, hogy Bács-Kiskun megyében a 4.ik e az biztos? Most kapunk ebben a megyében elöször tavaly sem kaptátok meg elöbb az Iskola miatt? Köszönöm szépen előre is a válaszodat 🙂
Szfvàr Gyód utalás napja jövő héten péntek 25 én
Sziasztok!
Hol találom meg az új honlapot? Mit kell beírni hogy lassam mikor utalnak Gyodot?
Mi az hogy lejár a GYOD? Az nem jár le. Felülvizsgálatot a hivatal rendeli el, 2 évente ha úgy látja, és erről értesít. Neked ebben nincs dolgod. De ettől még kapod a pénzt. Ha a felülvizsgálaton azt állapítják mwg hogy már nem jár a GYOD, valamely tényező már nincs, akkor megszüntetik, de erről tudni fogsz. Ha az orvosi papírokra érted, vagy nemtom mire..annak nincs köze a GYOD utaláshoz
Pontosítsd, mi jár le?
Sziasztok! Kérdésem lenne, hogy szeptember 10-en jár le a Gyod, már beadtam a megújítására a papírokat! Olvasom itt a fórumon, hogy hamarabb érkezik augusztusban a szeptemberi Gyod! Szerintetek én is megkapom, vagy meg kell várni az új határozatot?
Tud valaki valami információ Veszprém megyében mikor várható az Gyód utalása?
Nem tudom tudok e ezzel segíteni de végig néztem az összes megye kormányhivatali oldalát és 19 megyéből kettőnél van ki írva egész pontosan Heves és Szabolcs megye ahol ki van írva a Gyód utalás rendje.
De kint van az új honlapon 28.-án utalnak!
Szia! 30.-án lesz számlán Pest megyében, posta szeptember 4.-én kézbesíti
25-én lesz gyes+családi számlán. 24-étől kezdik hordani postán.
Még Szabolcs megye ki sem tette
Szia 25 én lesz számlán a Gyód
További ajánlott fórumok: