Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szia. Ezt hol láttad mert a kormányablak oldalán még nem láttam.
Üdv. Tavaly Veszprém megye, szeptember 1.-jèn utalt. Idén valószínűleg szeptember 5.-e. Esetleg Augusztus 31.-e. Veszprém megye kedd illetve csütörtöki napokon utal.
Ez érdekes mert nekem 31 ét mondtak mert mindig csütörtökön van utalás.
Ez a számlások dátuma a postán is szerintem a megszokott rend szerint lesz.Eddig egy évben sem küldték hamarabb.
Szia sajnos ha az utóbbi éveket nézem egyetlen egyszer sem küldték hamarabb
Szia akkor nem lessz hamarabb? Én még tavaly nem kaptam azért kérdezem. Köszi
Szép napot most hîvtam veszprémet Szeptember 5 utalják a gyodot kedvesek voltak most
Sziasztok Somogyban mikor lesz utalás!
sziasztok borsdoban mikor lesz?
Tök jó. Mi is elsején kapnánk, Budapesttel együtt szoktuk. Azért tavaly kellemes meglepetés volt, hogy ennek ellenére 26-án jött. Ha csak pár nappal is, de mas megyékben is előbb jön a szokottnál. Jó, hogy neked ez nem meglepő :D
Van, akinek ez jól jön.
Nekem pl most épp mindegy. De lehet jövő évben, ha így lesz, ppnt ki fog segíteni.
Azért van ez a fórum, hogy tudassuk ezt.
Somogy kapja elsőként,26. körül,utána 2 napra Baranya.Tehát szerintem így előbb jön,meg ha csak 1- 2 nappal is.De ha nem,megkövetlek.Szép napot!
Sziasztok 2évre visza néztem az agusztusi utalasokat Tolna megyère és agusztus 30 rajta volt a gyod van valakinek pontos infója hàtha most is előbb utal és nem első munkanap mint ahogy szokta válaszokat köszi
ok, de általában baranya kapja meg elsőként 25-28 közt, így ez nem meglepő vagy új..a többi is 28-01 közt..Bp meg első munkanap, ami most 1-e lesz, aztán van amelyik 3 felé..
Tavaly augusztusban a mi megyénk is 26-án kapta, pedig hónap első munkanapján szoktuk.
Szóval pár (nem sok) megyében próbálnak egy picivel előbb utalni. Ügyintéző azt mondta, most is így lesz, de most 28-án elvileg. Már az se rossz, elseje helyett
2022 ben még netto 180 ezer volt a Gyod..Ne haragudj.. Nem értem, ezeket az összegeket honnan vetted..
A Gyod nem 238 ezer... Bruttó 232 ezer, ebből netto 208 ezret kapsz... Ha az egyik szülő Gyodon van, a másik megkapja a Gyedet, Gyest..
Igaz, egy ideje figyelem. Amit eddig kiírt Habó Beáta, az úgy is volt. Tavaly én is úgy emlékszem , hogy hamarabb kiutalták.
Baranyában tavaly is 25.- én volt számlán. Szóval én mérget veszek rá.Habó Beáta amúgy is mindig pontosan írja ki.
Nem értelek, miért ne kaptad volna meg? 208.800,. Ft netto
semmit se kellet levonniuk ebből..
Köszönöm szépen!! És valóban vissza menőleg ki utalják?
Azért erre ne vegyél mérget
Hali! Gy.O.D mikor van a hónapban baranyában?🤗
Nem vonódik le, neked jár a teljes GYOD ami brutto 232.0000 Ft
apa meg kaphatja a teljes Gyed/gyes akármit..
"Nem ugyanazon gyermek után folyósított GYOD teljes összegben megilleti a jogosultat a másik gyermek után folyósított GYES összege mellett.
Amennyiben ugyanazon gyermek után az egyik szülő GYOD-ot igényel, a másik szülő GYES igényét az nem befolyásolja."
Sziasztok! Lenne egy kérdésem hát ha valaki tud segíteni! :) azt szeretném kérdezni hogy amelyik gyerekemmel gyodon vagyok ő rá nem kapok már gyest, viszont 2022.10.06 an született egy kis fiam, rá csak pár hónapot kaptam gyest mert le mondtam apa ment gyed extrára. Ezt be kellett volna jeoentenem vagy nem? Mert másik fb. Csopban láttam egy ilyen posztot, gondolom azert nem 238 ezret kapunk mert a 30e ft az valami nyugdíj vagy mibe vonodik le.es gondolom a gyod összeg sem igy sem úgy nem változik. Köszi a választ!
További ajánlott fórumok: