Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szia 24-én uralják és 25- én már rajta lesz a családi pótlék
Sziasztok ! Szeretném megkérdezni, hogy az Otp-nél van-e hétvégi utalás ? Mivel 25-én utalják a csp-t és nem tudjátok , Bács megyében mikor lesz számlán az ápolási ?
Köszönöm. :)
Oksa,pénteken kiírom hogy jött e vagy sem.
Sziasztok!
Ápolási, gyod ugyanúgy jön ahogy szokott.
Egyébként kormányhivatal stb válogatja,ha segítő szándék van,akkor nincs fennakadás.
25.én a szociális támogatásokat utalják.
és nem minden jön egy héttel előbb..
családi pótlék, gyermekgondozást segítő ellátás, gyermeknevelési támogatás, fogyatékossági támogatás, vakok személyi járadéka
25.-én indítják az utalásokat,rá 3-4 napra a póstás hordja. Következő utalás október 2.-án lesz. Suli miatt most minden 1 héttel előbb jön,tv-ben is volt.
Sziasztok!
Most néztem Budapest tavaly Szeptember 1.én utalt, idén sem lesz másképp.
További Szép napot mindenkinek
Értem nem tudom akkor nekem miért mást mondanak akkor majd kiderül a jövöheten köszönöm.
Nekem kihangsúlyozta a hölgy, hogy az iskola kezdés miatt tervezik előbb, ahogy tavaly is
Szia én ma beszéltem velük nekem azt mondták megszokott időben utálják nem lesz korábban utalás
Csak onnan kaphatsz, szerintem
Szia ezt ma reggel kaptam
Tisztelt Katalin!
Az augusztusi GYOD 2023.08.30.-án kerül kiutalásra
Majd szeptemberben mivel a számlások is csak szeptember 1-én kapják.
Komárom esztergom megye, 28.-án tervezi indítani, telefonon ezt az infót kaptam most.
Szia én visza neztem 22re es 21 Tolna megyére mind a kettő évben agusztus 30án rajta volt bár nem tudo. Ez menyire segitség
Sziasztok ha van net bankotok azon vissza tudjátok nézni hogy tavak kaptatok e hamarabb a gyodot és írjátok ki hogy mások is tugyak az információt
Sziasztok Valakinek infó Tolna megyéről mikor utalja a gyodot?Köszi
Sziasztok érdeklődnék,hogy a gyerek nevén van a számla gyodot kapok rá árvaságit családit. Így valamilyen hitelt kaphatok?És ha igen hol milyet? Provident kilőve! Előre is köszönöm!
Sziasztok! Borsod megyében mikor várható postàn a GYOD tudja valaki?
25.én elvileg a Kincstár utalja:
családi pótlék, gyermekgondozást segítő ellátás, gyermeknevelési támogatás, fogyatékossági támogatás, vakok személyi járadéka
[link]
Szia.
Nekem emailbe 31.èt írtak
Sziasztok! Vas megyében mikor lessz gyod?
Sziasztok! Esetleg valaki tudja Fejér megye mikor utal? Köszi előre is
Köszi! Nem láttam bocsi.Szép napot
Habó Beáta az 52800- as hsz- ban kiírta,Baranyában augusztus 25.Pontos dátumokat szokott kiírni.m
Jó reggelt! Baranya esetleg Gy.OD-ról valami infó?
További ajánlott fórumok: