Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Vicces :)
Semmilyen ránk vonatkozó emelés nem volt. Minimálbéreseknek emelkedett, a kormány pedig rendeletben úgy döntött hogy jan 1 től emeli az ezzel összefüggő ellátásokat.
Nulla az alapja a pernek..
A GYOD nem jár le. Határozattal lehet visszavonni, de ahhoz szakvélemény kell.
Ha akarják majd elrendelik a felülvizsgálatát, 2 évente 1x általában szokták, de ez nem törvényszerű. Ha értesítenek erről, benne lesz hogy milyen papírokat vizsgálatokat kérnek hozzá
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy lányomra január 15-ével lejár a gyod. Nekem ilyenkor mi a teendőm? Nekem kell ujj nyomtatványt kitölteni, vagy ki jönnek felülvizsgálatra? Mondjuk tavaly mikor be adtam a papírokat akkor sem voltak felülvizsgálaton. Elötte apolásit kaptam.
Sziasztok taliztam postásal holnap hordja gyodot magától mondta Budapest
En a valosagban elek. Nem csokolgatom a haloszobaba a fidesz oltart igy csak azt hiszem el amit latok kapok tapasztalom.
Hát akkor halucináltam biztos. Egy utcaval feljebb meg az ismerosom halucinalta be az fht rentgeteg 22.800 forintjat. :) nem irnam ha nem igy lenne. 21 kerulet
Van ahol kézbesíti a ismerősöm most írt hogy megkapta a gyodot!
De a gyod emelés nem maradt ki decemberben. Szimplán hozott a kormány egy döntést hogy a január 1-től érvényes rá az emelés csak erről határozat is van face oldalukon is fent volt ☹️ a következő már rendesen emelve fog jönni.
Nekem a hivatalnál azt mondták hogy megkapjuk a különbözetet is februárban mert pl. A bèrjegyzèkben nekem már az emelt van decemberre.
Azt mondták hogy hamar lekelett adniuk így nem volt annyi idő hogy megcsinálják de megkapjuk a decemberi emelést is csak februárban.
Ez hülyesèg,ha nem ök lennènek ennyit sem kapnànk!!!!!!
Az igazat megvallva, erősen gondolkozom, hogy beperlem a kormányt, hátrányos megkülönböztetés miatt, mert a beteg gyereket nevelő családokat máskülönben nem hagyták volna ki a decemberi emelésből. Szerintem ez erősen diszkrimináció. Jövőre első dolgom lesz utána járni ennek
Üdv. Budapesten hordják a postások. Fht Gyod..
A jövő évre meg annyit hogy nem kell hogy több legyen vagy jobb, inkább ne vigyen el semmit.
Békés megyében hordja a postás ma
Azt hiszem februartol hisz utolag kapjuk a februari a januari ellatas
Sziasztok januárban megszeretném kérdezni a régi összeget kapjuk vagy mivel új évet írunk? Vagy csak a februári Gyodtol lesz aktuális az új összeg ?
Csongrád megye ma nem lessz postán talán holnap 😌
Sziasztok!
Bpest, ma nem kap postán GYOD-ot sajnos.
Baranya postás hozta az ápolási díjat.
Sziasztok nogradba Gyód mama postás hozza
Szia,én úgy tudom hogy 2.-án kezdenek mindenhol ahol hivatalos ügyeket lehet intézni...
Jó reggelt kívánok csongrád megyében számára kaptak már gyodot a választ előre is nagyon köszönöm
Sze jó reggelt. Valaki tudja esetleg hogy a kincstárat lehet hívni mai nap folyamán? Vagy aki a gyest folyositja őket esetleg? Előre is köszönöm.
Sziasztok! Azt lehet tudni, hogy Békés megyében mikor hordja a postás a GYOD-ot?
Fogadd Őszinte Részvétem.🖤🙏
Igy igaz sot meg holnap se hozza a januari meg meg hol van
További ajánlott fórumok: