Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Pedig annyit eszik hogy napi 2 lenne a normalis de minimum heti 10
Szerintetek ha az elmúlt 4 hónapban heti 1szer jár wcre az apoltam akkor mi baja lehet??
Mar próbaltam a hashajtó cseppeket,kupot mindent is
Nem faj a hasa
Van etvagya
Nem fogy
Sziasztok Heves megyében postán mikor lesz
Rokkantsági járadékot lehet kérni.
Rokkantjáradék, és FOT, kb 100e havonta..
Szia! Ha gyod.-ön vagy akkor a 19eves fiadnak kergették rokkantsági járadékot amit ő kap.szukseges hozzá komplex minősítés, mi a kormanyhivatalban kaptunk segítséget merre induljunk, azt a nyugdijfolyosito adja. Ezen felül kaphat a gyerkőc fogyatékossági ellátást ( FOT) vagy mivel már felnőtt, saját jogú csaladi pótlekot. A FOT magasabb összeg.
Szia,nekünk megy közgyógyra a Super Seni Extra Small. Igaz a legkisebb méret (XS). Megkérdezhetem mennyibe kerül így a Tena pelus? Seni nem nagyon szívja be a nedvességet, sokan mondják hogy jobb a Tena.
Szia! orvosi papírok/diagnózisok függvényében járhat rá fogyatékossági támogatás és rokkantsági járadék.
Szia! Fent van már.... január elején ki lett írva... vissza tudod keresni
Sziasztok! Ti mindent is tudtok, kérlek válaszoljatok.
Ha én gyodot kapok a 19 éves fiamra, ő emellett kaphat -e valamilyen ellátást, ha igen mit és hol,hogyan kell igényelni? Anyukám mindig azt mondja,hogy buta vagyok, hogy nem járok ezek után a dolgok után. 🥺
Köszönöm szépen a válaszokat előre is.
Sziasztok esetleg valakinek valami infó Tolna megyéről hogy mikor utalnak?
Szép estét. Szolnok megye tudja valaki hogy most hogy utal gyod ?? Nem tálon sehol
Február 1. idéntől át álltak minden hónap első munkanapján utalnak.
Sziasztok Békés megye mikor lesz gyod utalás?
Szia már irtam hogy 30.án utalnak
Szia.Én már jó egy éve álltalános receptre iratom fel.Mert a nagy méretű pelenkákat levették a közgyogyról.Igy is olcsobban jövök ki.Sőt váltottam is fajtát.Mert amikor a Tenna pelenkát levették a közgyogyról és csak a Sennit lehetet felíratni, én nem nagyon voltam megelégedve vele mert nem valami jó nedv szívó hatású.Sőt ebböl a fajtából éjszakait is lehet felíratni.Aminek jobb a nedvszivó képessége.
Fiam is segít hasznal:(remélem nem vonjak ki .most van valamennyi.de februárban kell iratni
Szia.
Hátha mást is érint:
Nekünk idén hiába írták fel a Seni pelenkát közgyógyra, a patika már nem adta ki hibakód miatt. Mint utólag kiderült kivették a közgyógy listáról. Így inkább irattam fel normatív támogatással Tenat mert nem akartam megint kísérletezni melyik az a pelus ami méretre is meg nedvszívásban is megfelelő. Így 1 hónapra való Tena 6000-ből megvan.
Sajnos sok terméket kivettek a Kozgyogyból Hintőport sem lehet C vitamint sem stb...
Szia!Nem jár.Mi is azt használjuk.
Sziasztok, tudom hogy nem ide való kérdés de sokunk ápol otthon gyermeket/felnőttet, szeretnék érdeklődni hogy a "Seni Care" 80db-os nedves törlőkendő jár e közgyógyra? Köszönöm. Pelust is Senit használunk.
Igen sajnos.Jól elhúzzák😔
Semmi dolgod vele, ha a hivatal elrendeli a felülvizsgálatot (kb 2 évente szokták) akkor majd jelzik milyen papírokat kérnek, és küldenek-e megint felülvizsgálót, de lehet hogy simán csak hosszabbítják, gyerek állapottól függ.
Sziasztok jövő hónapba le jár a szakértői vélemény ilyenkor jön újra felülvizsgáló? Mert eddig nem szólt senki sem vagy nekem kell jelezni? Köszi aki tud segíteni
Vas megye mikor utal tugya valaki köszönóm
[link]
Kedves Csongrád-Csanád megyeiek!
Ha minden igaz, 30-án érkezik a Gyod, a fenti linken van az egész éves utalási lista.
Sziasztok!Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok ,hogyha átadom a Gyest az ápolási összeget egybe kapom meg azt az alap összeget, vagy azt is újból kell megállapítaniuk?Jó lenne ,mivel kislányom emelt családot kap 23.330 Ft plusz a Gyes 25.650ft na meg az ápolási 15.450 Ft de ez ezért ennyi mert Gyest os igénybe veszem és a Gyes értéket levesszük...sajnos februárba előttünk áll egy nyelőcső nyalkahartyamettszes...ö úgy született hogy nem volt nyelőcsöve és elég nehézkes az etetése mindent turmixolni kell májusba lesz 2 éves a Gyodunkat r
Elutasították és egyedül nevelem jelenleg de rajtam kívül az én édesapám is fel vehetné a Gyest?Köszönöm szépen előre is a válaszkát
További ajánlott fórumok: