Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Szia!
Bocsi, igazad van részemről ok.
Azért ez az egészségügyi probléma elég komoly is lehet, ezért próbálunk segíteni.
Sziasztok!
Fejèr megye mikor utal?
Szia!
Tudtam, hogy az egészségügyben dolgoztál, és Te vagy aki két édes gyerkőcöt nevel.♥️
Tudod a pápának nem rosszindulatú daganata volt, csak mint már írtam mire a műtétre került sor, már nagyon le volt gyengülve az egész szervezete. Azért írtam, hogy minél előbb egy orvosnak meg kellene néznie. Nem akarok okoskodni, de itt nincs mire várni.
Sziasztok.
Tudja valaki esetleg, hogy Somogy megye mikor utal?
Bocsi, nem akartam pánikot kelteni, de a nagypapámat is meg tudták volna menteni.
Sajnos mire a műtétre sor került, már a szive nem bírta.
Ezért nem érdemes várni.
Remélem minden rendben lesz!🙏
Szia!
Teljes mértékben egyetértek veled.
Sajnos a nagypapám bélelzáródás miatt hunyt el. A hashajtó semmit nem használ, ha nem vigyázunk csak rászokunk. Szerintem is orvosi vizsgálat lenne a megoldás.
A Dulcolax kup az mennyire erős?
Egyedül néha azzal van olyan hogy még fel sem szívódik hanem eltelik 5 perc és mar irány a wc.
Gyakorlatilag a végbelbe nem jut el a cucc és ez miatt nincs is wczési inger
De akkor a 4 havi kaja hol van????
De 4 honap utan/4 honap alatt
Hogyhohy nincs hasi fajdalom meg semmi??
Tehat maximalisan fajdalom és tünetmentes a dolog de ma pl hashajtó tablettak utan is olyan mint ha be sem vette volna.
0 inger 0 bélszél
Az milyen?veny nelkül kapható??
Mi a neve?igy kell kerni hogy pezsgőkup?
De peldaul a kupot azt lehet hasznalni hosszútavon??
Bar sajnos nem hinnem hogy 4 honapnyi cuccot kihozna mar barmi is.
Szia.
Egy hónapra való (90db) 6100 Ft áron van. A Tenna ezerszer jobb, nem engedi vissza a nedvességet, pelus cseréléskor száraz a bőre. Próbáld ki, megéri.
Hát 4hónap alatt titita felhalmozodott mar
Masreszt sokat is eszek
Hát biztos hogy el van akadva mivel A 4 havi kajának benne kell hogy legyen!
de ami érdekes,hogy semmi rossz közérzete nem volt eddig és nem fogy,van étvágya meg minden.
Sokat mozog nagyon!!!
Már mindennel probálkoztunk
Meleg víz+citrom+méz
Akkor 20 csepp hashajtó
Kup
4hónap az rettentő sok idő és heti 1 WC de az is kb,mint 2 köröm nagyságú semmiség!
Szia! Minimum 2 naponta kéne ürítenie betegségtől függően. Párom deréktól lefelé lebénult,még a rahabon mondták,ebben az állapotban a 2 naponta jó ha van széklet. Igaz glicerin kúp rásegítéssel,meg szárított almarostot adok neki minden nap. Ezt lehet joghurtba keverni. Minél több gyümölcs zöldség kellene neki,vagy savanyú káposzta illetve annak a leve beindítja a székletet.
Ha nincs bénulás,akkor többet kell mozognia.
Szia!
Bár nem hivatalos,de mindig a hónap első munkanapján szokott lenni.Szerintem 1-én kapunk majd csütörtökön.
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?