Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Nem, semmi ilyesmit nem kap, 9 éves, azért nem is értettem, mert a fogyatékossági es a gyod más, de az elobbire jár, GYODra nem találtam infót
De köszönöm a segítséget 🙂
Sziasztok!
Komárom-Esztergom vármegye éves utalási rendje fent van hivatal homlapján, hírek címszó alatt. Ma rakták fel.
Sziasztok!
FEJÉR MEGYE 02.29.-én utal, fent van ismét a kormányhivatal oldalán.
Szép hétvégét mindenkinek.
Ő nem kap semmit? FOI v rokkantjáradék? mert arra megy a 13. havi
Sajnos én is csak tippelni tudtam.
Hát nem tudom sajnos tényleg mert az Adhd es az autizmus miatt vagyok vele itthon es úgy kapom a GYOD-ot
Talán rokkantsági járadék esetleg? Az is "nyugdíjnak minősül
Sziasztok!
Hátha valaki tud hasznos infoval szolgálni.
Kaptam postai értesítőt utalvanyrol, de csak hetfon jutok el érte a postára.
Gyodot, emelt csaladit es gyest kapok a lanyomra. Ezel meg is erkeztek hó elején, de most a feladonal az ertesitesen ""Nyugdíj " szerepel.
Ez mit takarhat? Előre is köszönöm ha valaki kiegészíti a tudatlansagomat ez ugyben 🙏😁🤗🤗🤗🤗🤗
Sziasztok
Pest megye mikor utalja a gyodot?
Erről írok, ha akarnak valamit, majd írnak, és bekéreik amit kell.
Én levelet kaptam 2024.01.08 án és bekérték a pontozó lapot.Aztán kaptam határozatott" Továbbra is mindkét személyre jogosultan folyósításra kerül a Gy.O.D"Én 2 gyerekre kapom.
Nincs olyan hogy GYOD hosszabítás. 2 évente ellenőrizhetik, felülvizsgálatot rendelhet el a hivatal, akkor ők jelzik milyen papírokat kérnek, és ha kell megy ki szakértő, vagy csak be kell vinni a kért iratokat orvosi papírokat. De amíg nem szólnak hogy felülvizsgálat, nincs vele dolgod. A GYOD nem jár le.
Én csak a pontozó lapot adtam le.Elfogadták.Kitartást neked.
Sziasztok szeretném megkérdezni hogy a gyod meg hosszabitáshoz megint ki kell tölteni a igénylő lapot vagy csak a pontozos lapot kell leadni 6 éven aluliak vagyunk
Rendben, kivételesen megbocsátok :)
Bocsánat tévedtem.Ne hari.🤗
Rosszul tudod :)
mindkettő lesz egyszerre
Én nem így tudom de attól még lehet.
Nem E.P és önkormányzati választás lesz egyben tartva?
Amúgy E.P választás lesz 2024.06.09-én
Sokaknak segítség lenne valoban.
Viszont mivel választás lesz biztos vagyok benne hogy lesz emelés,emeljenek csak 30 százalékkal én nem sajnálom azoktól akik egy életet végig dolgoztak.Szegény szomszédom elég fiatalon beteg lett neki ez 30 százalék nem sokat érne sajnos.Tudom ő már nem gyerek de neki is járhatna egy Gyod felé kacsingató összeg.Az nem állapot hogy miattunk nem hal éhen,illetve a Karitász a családsegítő központ és az önkormányzat is sokat segít neki.Úgyhogy remélem tényleg emelnek legalább ennyit.
Bp.Postás hozta a Rokkantságit+13 havit
Fot13.havit is.
Rokkantsági Járadékot, most hozta a postás. A 13.havit is.
Somogy vármegye.
Mindenkinek további szép napot kívánok.
Pest megye.13.fot is megèrkezett. Postás hozta.
Szép estét esetleg fejér megyéről tud valaki mikor lessz?
Nem gond sajnos sok a fals hír a neten.
További ajánlott fórumok: