Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Örülök hogy tetszett, de tényleg akkor ment a postás..
Szerinted potyára kérdeztem hogy mikor hordja majd a postás külföldön lesz dolgom nem leszek itthon
Milyen vicces vagy tényleg te vagy a legnagyobb troll ezen az oldalon kicsit unalmas vagy már kelta
Szaros téma.
Az orszag egyik legjobb gasztroenterologusanál voltam magánrendelésén.
Azr mondta hogy ez így oké hogy 3 honapja csak kuppal tudok wczni nem fondolja hogy barmi baj lenne csak mivel leálltam a napi 8-10 km futassal ezert lehet ez de lassan szerinte be fog állni.
Sziasztok tudom odébb van még egy kicsikét de pest megye mikor hordja a postán Gyodot ?
köszi, akkor Bp 2-án utal.
Sziasztok. Tudom odébb van még kicsit, de érdeklődnék hogy esetleg van e arról valami információtok hogy vajon Húsvét előtt megkapjuk e a Gyodot??
13.havi nyugdíj az öregségi nyugdíjban részesülőkön kívül jár:
-a korhatár előtti ellátásban,
-szolgálati járandóságban,
-rokkantsági ellátásban,
-rehabilitációs ellátásban,
-baleseti járadékban,
-fogyatékossági támogatásban,
-házastársi pótlékban,
- árvaellátásban
Jó nagy szöveg gyàr vagy amúgy is 😆
Ez az amikor a szövegjavító be van kapcsolva a telefonon :)
Egyébként ápolásira nem jár 13. havi
Sziasztok
Sajnos én nem nagyon értek ezekhez csak olvasgattam én ápolási kapok a komanyhivataltol páromat ápolom
Érdeklődnék hogy jár 13. Havi kutatás
Somogy megye...
Helló valaki kapott Veszprém megyében postán gyodot? Köszi
Szia!
A GYOD-ra nem jár, csak a FOT-ra és a Rokkantsági Járadékra.
(Nyugdíj + nyugdíjszerű ellátásokra)
Szia szerintem mi akik gyodot kapunk mi nem fogunk kapni. Mióta kapom még egyszer sem kaptam 13. havit
Sziasztok èrdeklödnèk hogy kik kapnak 13 havit aki gyodot kap az is megkapja előre is köszi ha válaszolsz
Figyelj 2-vel alattad én is, és mások is megválaszolták ezt a kérdést, többször is. De ha neked nehezedre esik 3 sorral lejjebb nézni..sajnálom
Figyelj ha neked ennyire nehéz rá válaszolni hozzá se kellene szólni. Szerintem nem neked tettem fel a kérdést. További szép napot neked.
most komolyan, ilyen nehéz 1-4 sort lejjebb elolvasni??
Sziasztok kérdésem az lenne hogy most a fogyatékosságira is jár a 13 havi és a rokkantsági nyugdíjra is? Tesóm mind a kettőt kap. Ezt mikor hordja a postás? Köszönöm a segítséget
Szia!
A 13. havit, majd akkor kapjuk amikor a rokkantsági járadékot.
a 13. havi a nyugdíjjal együtt jön, tehát 12. utal, vagy utána postás
Sziasztok, aki kapott Fot - ot az megkapta a 13.havit is? Most volt a postás de csak a szokásos összeget hozta.
A felnőtt pelenkára jár 85 százalék támogatás kb. Közgyógyra nem jogosultaknak. És két éve elvették a tena pelenkára a támogatást de most úgy hallottam hogy vissza tették mert nagy felháborodás volt miatta. Ez a legjobb minőségű felnőtt pelenka.. 🤔ha valaki hallott valamit előre is köszi.
Sziasztok
Bp.18.ker
Postás hozta a Gyod-ot,Fot-ot.
További ajánlott fórumok: