Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Neked mi bajod van? Ennyire nem tudtál aludni éjszaka?
Na ugye te se kaptad meg tegnap. Tudtam én.
Hagyd, úgyse érti. Ő csak linkelni tud meg netről tájékozodni... Nem bírja egyszerűen felfogni hogy nem minden úgy van a valóságban ahogy ő azt olvassa az"interneten" 🤣 majd rájön.
Kitartás Pest megyében ma hordja a postás a Gyodot !
Na most aztán lehet csamcsogni, Kelta gyere szedj szét mgint 😂
Írni se tudok …:D plusz egy téma
Nevet let they know your next move
Bocs volt 10 percem hétvégén veletek itt lenni igaz kicsit nyom vagyok atmenetileg, de nem itt elem az eletem , feldobtam valamit sajnálom hogy ennyit értem el vele.. igazából nem is majd rajottok az utazok során mindenre :D áldás a szivetekre
Remelem
Mindenkinek
Megjött minden
Zsibbadjatok akkor :D vissza is vonultam mint felszentelt hittérítő beke poraitokra phralaim
Ugyan ebbe voltam tudom hogy hogy zajlik . A bank nem foglalkozik hogy mi érkezik a számlára egyből levonja. Csak is a mentes rész kivehető.
Hát nem..és ennek bizonyítására az idevágó rendelkezéseket és a törvényt is belinkeltem, de ha te inkább azt hiszed amit ő ír mindenféle indoklás és bizonyítás nélkül..hát te dolgod..
Pontosan így van ahogy írod
Na ne mondd.. Sajnos nem mindenki van abba a helyzetben.
el kell kerülni az inkassót
Jaj egyem meg ott az ügyvéd, meg ügyeket intéztek? Közbe meg itt a csoportba 15 percenként osztod az észt embereknek, ügyintézés közbe ? Kacc Kacc 😂 majd ha bemész a bankba személyesen utána járni ennek az egész dolognak, majd akkor írjál 😃 én legalább végig jártam ezt az utat, és hidd el nem kellemes egy dolog ez az inkasszó téma, és attól rettegni hogy 0 ft al maradhatsz egy hónapra.
Nem.
a GYOD is mentes
Letiltás alól mentes juttatások
74. § * Mentes a letiltás alól
a) * a nemzeti gondozási díj és a hadigondozottak pénzbeli ellátása, valamint a nyugdíjfolyósító szerv által folyósított kárpótlási célú életjáradék,
b) * a települési támogatás, a rendkívüli települési támogatás, az aktív korúak ellátására való jogosultság keretében megállapított pénzbeli ellátás, az időskorúak járadéka, a munkanélküliek jövedelempótló támogatása, a gyermekek otthongondozási díja, az ápolási díj, a tartós ápolást végzők időskori támogatása"
Bp OTP most érkezett meg !
Budapest OTP volt már? Nekem semmi nem jött
Szia de a Gyódba belenyulhatnak ?
Na vitte a postás a gyodot? Biztos nem csak én meg te vagyunk itt Pest megyeiek. De rajtad kívül senki se állította azt hogy ma hozza a postás. Nem is írta senki se hogy megkapta.. Még te sem.....mivel holnap lesz😊
Hát mindenki adja magát itt, szerintem, te is.
Bp GYOD a számlán Erstebank
Budapest CIB bank,megèrkezet.
Nyugi! Perceken belül ott lesz;)
További ajánlott fórumok: