Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Most akor 26 vagy 30a baranya?
Szia! 29-én lesz számlán Pest megyében
Hali. amúgy nem értem mi értelme van ezen veszekedni? ink annak kell örülni ha másodikán utalnak. nekem mindegy melyik nap lesz egyszer kérdeztem meg csak hogy tudjam. De az hogy már a sz...r utaláson veszekedés van ez nem szép. Emberek mindenki egy betegségből adodoan kapja ezt a pénzt nem szabad ezen vitázni. meg érteni egymást támogatni meg stb. olyan jó lelkű nők vannak itt az ember segítségére akik mind tudnak mindent erről az egész gyod rol ők jobban tudják mikor lesz csak meg kell érteni őket és kész. Ti kérdezitek mikor lesz szegények válaszolnak azt meg okoskodnak az emberek🤷🤦
Sziasztok Pest megye mikor utal köszönöm a választ
Miért jönne korábban, hm?
Bp mindig első munkanap utal, ami most 2-a
mi ok lenne hamarabb utalni?
Mi Győr-Moson-Sopron megyében csak szeptember 2-án kapunk tavaly sem utalták előbb a gyodot. Szerintem mindenki tudja hogy a saját megyéje mikor küldi
Teljesen igazad van.Sokszor hosszú az idő a két utalás között nagyon.
Pedig most tuti téved. Pár megye tényleg hamarabb lesz (nekik se sokkal hamarabb) de a többi ugyan úgy
Ezt nem államilag döntik el hogy hamarabb legyen ha nem a megyék saját hatás körükben
Mondjuk én speciel nem bánom nem lesz hamarabb elég az csak decemberben ott is nagyon soká van utána a február
Most is soká lenne a következő...
Mister Ego sosem téved.Ha téved akkor se ismeri el..
Na ebben én is biztos vagyok nem fog bocsánatot kérni..
Nem kér ő bocsánatott az tuti...Igen van amelyik megye sajnos nem kapkod az utalással soha..
Azért remélem ő is hajlandó lenne bocsánat kérni 28án majd amikor rá jön hogy nem kapta meg minden megye. Valóban van pár ahol úgy döntöttek hamarabb ki küldik. De nem az összesben. Nálunk a decemberin kívül soha nincs hamarabb. Most se lesz 😕
Miért kéne bocsánatot kérni??Emberek vagyunk tévedhetünk.Egymás segítése a lényeg nem pedig az okoskodás.Javasolnám minden gyenge idegzetűnek a xanax szedését mindannyiunk közös érdekében.🤗
Nem lesz minden megyében. Pár megye van csak aki hamarabb ki utalja pár nappal. A többi ugyan úgy utal ahogy szokott. A gyod/ápolási nem olyan mint a családi pótlék gyes stb. Ezeket egyetlen egyszer utálják csak hamarabb minden megyében és az december
Amúgy nem! Nálunk szeptember 2án lesz biztosan számlán
Nem kapja meg minden megye. 1000% hogy nem
Békés szeptember 2án lesz és ez biztos infó!!!
Minden megye megkapja 28aig!!
Aki más mondd az téved!!!
Mi lenne velünk nélküle? 😄
Igen ezért is írtam hogy sosem téved.🤗Neked
Eddig mindig pontosan adta meg az utalási dátumot.
Igen Habó Bea ígyctudja és ő sosem téved.Nekem 30 dikát mondtak.Szóval nem tudom..
Elvileg hó vége. aug.30 tudtommal.De lehet előbb
Somogy 26.án hétfőn utal. Kellemes hétvégét mindenkinek!
Sziasztok! Baranya mikor utal Gyod-ot kb ? Ők is előbb szoktak , vagy a hónap végén utalnak ők alapból is?
Köszönöm😊
Szia. Én apámat ápolom 5 éve
Szinte biztosan, szerintem mindkét gyerekre járna neked
semmiség..nincs mit
Amúgy nagyon szépen köszönöm a segítséget aranyos vagy utána fogok járni mindennek ha tudok ☺️
Hétfőn megyek a gyerekkel a megyei hez ott csak fognak erről valamit mondani ugye?
További ajánlott fórumok: