Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Szia
Igen jött Gyod és Fot.
Sziasztok!
Szociális tűzifa igényléséhez kellene igazolás az ápolási díjról amit utalnak. Nem emlékszem, hogy kaptam-e év elején erről papírt (az emelés összegéről?) , azt elfogadnák, de nem találom (ha volt egyáltalán). Ti kaptatok ilyen határozatot az év elején, amiben leírják, hogy az ápolási díj összege ennyi meg ennyi forintra emelkedik?
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy nektek kb mennyit kellett várni mire jelentkezett a Gyod miatt a felülvizsgáló?
Mert amikor a papírokat adtam le ez ügyben az ügyintéző azt mondta lehet a felülvizsgáló előbb fog jelentkezni mint ahogy a levelet meg kapom róla.
SZIASZTOK
ANGICA NAK ÜZENEM HOGY A SZÁMLÁSOK UTÁN HARMADIK NAPON KAPJÁK MEG AKKOR IGY HOLNAP HOZZA A POSTA ÉS DECEMBERBE 4ÉN UTALNAK ÉS DECEMBER 7-ÉN VISZI A POSTÁS MERT MUNKA NAP LESZ VAGY 9-KÉN HÉTFŐN TOVÁBBI SZÉP NAPOT MINDENKINEK
Sziasztok tud valaki segíteni hogy Veszprém megye postán mikor kap gyodot?
Köszönöm szépen a választ
Sziasztok!
Bocs hogy ideírom, de a FOT-os fórum halott.
Nektek megérkezett már?
Valamilyen apropóból nekem eddig mindig hajnal 3 és 4 között íródott jóvá. Ma eddig semmi
Na persze :) a valóságot te és mindenki más alakítja, ez nem csak "úgy van" Tegyél érte.
Ha nem mész a bankba és nem jelzed hivatalosan és nem kéred a védelmét az összegnek..naná hohgy elküldi a bank, de hát ezt is leírtam vagy 100x..imádom mikor el se olvassák, de osszák az észt itt a "zsenik"..:)
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?