Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Sziasztok!
Ápolásin vagyok párommal, de közben van egy 4 órás állásom, most töltöm a felmondási időm költözés miatt.
Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes e bejelentkeznem a munkaügyibe, míg nem találok mást,a munkaviszonyom után kaphatok e munkanélkülit? Tudja valaki?
Köszönöm.
Sziasztok!
Nem fogadták el az anyukámmal közös bankszámlát, érdekes máshol igen. Na mind 1,igy postán küldik el. Július 30 kiutalásra került. Mikorra várható, hogy hozzá a postás?
Szia apukám 2 hónapja hunyt el!
A halálától számítva még 3-om hónapig jár az ápolási a hivatalban mondták.
Szia!
Bár éppen ebben az ügyben nem vagyok érintett,de tapasztalatból tudom,hogy jobb a Gyámhatóságon keresztül intézni ezeket a dolgokat. Mivel ők Hatóság,így hamarabb és hatékonyabban eljárnak az ügyedben.
Én anno gyermektartás miatt nyújtottam be kérelmet,hónapokig nem volt válasz, de mikor a gyámhatóság intézkedett,akkor 2 héten belül behajtotta a bírósági végrehajtó az elmaradt tartásdíjat!
Kitartást,erőt és sok egészséget kívánok nektek! Remélem tudtam segíteni :)
sziasztok
érdeklődnék hogy aki már jártas ebben az ügyben a lányom mozgássérült és jövőre lesz 18 éves és ugye kell neki aki mindent el intéz az lenne a kérdésem hogy most hogyan járnák jobban hogy én indítanám el a bíroságon vagy a gyámhatóság által ha valaki ebben tudna segíteni írja meg előre is meg köszönöm
Szia!
Ma utalnak elvileg, holnap számlán.
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?