Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Jó reggelt kívánok mindenkinek Szegedről esetleg valami infó ápolási ügyben??Köszönöm
Sziasztok!
Somogy megyei vagyok, és mi is meglepődtünk, hogy ma a számlán van a GYOD./27.-én szokott rajta lenni/
Mindenkinek jó éjszakát kívánok.
Szia.Ez nem feltétlenül igaz.Mivel ezt utolag fizetik van olyan megye ahol már hónap végén rajta van.Pl.Somogy már jó egy éve legtöbbszr 27-én számlán volt.Az 5.e a hivataloknak szol hogy az az utolsó határídő.Én máma 4 órakor kaptam az üzenetet hogy már rajta van a számlán a gyod.Különben péntekre vártam.Én nem tudom mennyi egy gyerek után mert én kettöre kapom.Idáig kettöre 198 000 ezer forintot kaptam most meg akit érdekel mennyit emeltek rajta 270 000 forintot kaptam.
Somogy megye: GYOD a mai napon a számlára érkezett. /Raiffeisen Bank/
Mindenkinek jó éjszakát kívánok.
Sziasztok. Kiemelt ápolásit aki kapott az mennyit kapott? És maradaaz az összegaamit most kapunk?
Most sokan megsértődnek majd itt, de miért van az az érzésem, hogy itt páran, hát hm..nem írnak igazat. Akárhol érdeklődöm hivatalos helyen, kizártnak tartják hogy elutalták volna már a GYOD-ot bárkinek is.
Hivatalosan 5.-ig kell, de általában mindenhol az első munkanapon utalják, ettől vidéken ahol korábban zárnak, lehet eltérnek. Előfordulhat hogy 1-2 nappal előbb utalnak, tehát most pénteken v hétfön lehetséges a legkorábbi nap amikor utalni fognak, és ez az én tapasztalatom is(Bp.) sose utaltak 1.-e előtt. Soha. Egyetlen vidéki ismerősöm se kapta meg 30-31. előtt soha.
Ettől persze egyedi különleges esetben lehet eltérnek néhol...de én ebben nem nagyon hiszek
Akinek nem inge, ne vegye magára...
Köszönöm szépen a választ,még csak a harmadik hónapja kapjuk és sehol nem mondják el mi és hogyan is működik ilyenkor.
Mindig első Somogy megye.Innen lehet remènykedni már,h úton van a miènk is!Kôszi a kiìrások!
Ma este 18:56 kor jött üzenet,Takarék számlán az Ápolási,Somogy megye!
Ha ugyanaz a személy /pl az anya / ugyanarra a gyermekre gyes t kap és jogosult a Gyodra is,akkor a Gyod összegéből levonják a gyes összegét,akkor a különbözetet kapja,mint GYOD. Ebben a helyzetben mindig az év elején megvizsgalják,hogy változott e a gyes és annak füģgvényében kiszámolják,hogy mennyi a Gyod ami neked jár. A januári különbözetet pedig a februari GYoddal fogják utalni.
Akkor jelezd...mert emelve kell kapni!!!
Màs jövedelem?
Mindenhez kell igazolàs a csp bejövö jövedelem...hiszen jövedelemnek szàmit. Mondjuk eltörölhetnék abba szàmitsàk csalàdit.
Jó estét
Szeretnék érdeklődni hogy
Hajdú- Bihar megyéből tud esetleg valaki valami hírt, hogy mikor utalnak
Nagyon szépen köszönöm
Igen az emelt összeg jött.
Köszönöm a választ, de lenne még egy kérdésem ha nem gond. A családi és a gyes is másik jövedelemnek számit?
Szia! Én sem emeltet kaptam,mert van másik jövedelmem,ami emelkedett és év elején mindig bekérik az igazolást,hogy mennyit kapunk január 1.től és februarban kapjuk meg a különbözetet a februári teljes havival együtt. Remélem érthetően írtam.:) Kellemes estét mindenkinek!
Somogy megye GYOD megérkezett most délután jött az sms OTP bank.
Sziasztok akik a mai napon megkapták a gyodot azoktól szeretném kérdezni hogy 180 ezret kaptak köszönöm a választ előre is.
Sziasztok,mindenki emelve kapta a gyodot? Nekünk is megjött de nem emelt összeg
Somogy megye Erste gyod számlán
Szia! Számlára minden hónap első munkanapján utalnak,ès másnap levehető. Szerintem postára is akkor utálják,max ott egy-kèt nap mire a postás kiviszi. De ez lehet, hogy település függő?
Ilyenkor? De jó neked :) én meglestem mos hogy írtad de semmi. Melyik banknál vagy?
Most kaptam az értesitést hogy meg érkezet a gyod somogy megye.
Békés megye. 31-én utal,1-én lesz levehető. Ditte13 kiírja mindig.
Köszönöm de én nem gyod-ot kapok. Kiemelt ápolásit
Sziasztok.szeretném kérdezni hogy honnan lehet tudni hogy mikor utalnak?mert a neten néztem és ott február van írva.Én Tolna megye iránt érdeklődnék.A héten még várható -e vagy csak jövőhét.
További ajánlott fórumok: