Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szia.
Én is várom, hár ha abból indulok ki higy somogy után 2 nappal szoktuk kapni, akkor lehetséges hogy ma megérkezik.
Sziasztok Hajdú Bihar megyébe ma utal esetleg vagy csak hétfőn?
Jó napot !
Megszeretném kérdezni tudja e vállalaki hogy Fejér megyében mikor utalják a GYOD-ot ?
Sziasztok budapest otp-ről nem tud valaki valamit hogy érkezett e gyód
Vas megyében lesz ma postai úton Gyod?Nem tudja Valaki? köszi
Sziasztok.Borsod majd Hétfőn utal,most beszéltem telefonon az ügyintézővel.Mindenkinek szép hétvégét
A GYOD nem azonnali utaláson van hanem 4 órásin van..tehát ha hajnalban vagy reggel délelőtt utalják, akkor még aznap jóváíródik, vagy még reggel, de lehet hogy csak délben vagy délután 4 v 6 órakor,. és ugan a Kincstár utal, de a helyi önkorm. számlájáról, mivel onnan jön a pénz, így lehetséges hogy eltérések vannak különböző megyék közt, akár 1-2 nap is.
Aki meg gondban van azzal, hogy a posta később hordja, nyisson számlát és utaltassa arra.
Igen azt tudom csak van aki meg kapta már van aki még nem.
Írták már hogy elkezdtek gyodot utalni, akkor biztos ápolásit is
Békés megye takarék Gyod a számlán.
Sziasztok.Békés megye Gyod a számlán.További Szép Napot
Szabolcs megye Erste bank még nem jött gyod!
Valaki nem tudja hogy ápolási díj mikor lessz békés megye takarék bank
Békés megye otp gyod számlán
Békés megye GYOD a számlán OTP
Én nem igazán, vettem észre.
Nekem az a hõlgy mondta
Aki utal
500-570 a telf.szám
Békés megye gyod számlán, Budapest Bank
Békés megye gyod k&hbank számlán
Sziasztok!
Hajdú -Bihar megyèben mikor lesz Gyod szàmlàn?
Köszönöm szépen aki vàlaszol
Tènyleg nem kötöszködöm èn sem.Olyan kedvesen írsz mindig De a Gyod új utalási rendben van már,ès az tènyleg azonnali jóváírásos lett. :)
Munkabért utalják aznap. Ápolási nem számít annak. Közel 10 éve kapom. Mindig így volt.
Sziasztok nem e tugya valaki hogy postai apolasi lesz e békesmegyeben ??
Szia. Nem kötözködès, de a másnapi utalás megszűnt.
Szia. Persze, fel. Ha ilyen egyszerű lenne, én volt olyan hogy háromszor hívtam fel, és mindegyik mást és mást mondott. Kiszámíthatatlan, sajnos. Amúgy az idő pont amit kiírtàl, erősen valószínű, még Veszprém megyében is. De hogy jött itt mindenkinek hogy ma estig meg jön, az számomra érthetetlen. Meg mire fel jönne hamarabb a megszokottnál? Semmi ilyesmit nem jelentettek be. Szép napot 😉☺️
Jó reggelt! Baranya számlán az ápolásidíj. K&H bank.Szép napot nektek.
8 óra után. Azonnali utalás van
Hamarabb nem lesz mint 8 :)
Meg nekem az ügyintéző mondta mèg amikor meg igènyeltem Febr.elejèn ,hogy ahogy te is írtad minden hónap első munkanapján,de ha hétvégére vagy ünnepre esik akkor az azt megelőző munkanap . De aztán kitudja.Nagyon össze vissza utalnak a megyèk. Olyan szuper lenne ha lenne egy èves táblázat ,mint a nyugdíjaknál ,ès akkor tudja az ember hogy mikor pontosan.Szèp napot kívánok neked . ☀️
További ajánlott fórumok: