Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Lesz ma egyáltalán borsodban?
Az ápolásit is bizonyos időre állapitják meg..kaptál róla egy határozatot..abban van egy dátum meddig kapod..ha lejár utána felülvizsgálják..ahoz szakorvosi papír kell..nem életkorhoz van kötve meddig kapod...én Gyodot kapok..20 éves a gyerek,januárban vizsgálták felül..
borsod irjatok már ha rajta lesz koszonom
Zala megye, még semmi,valakinek infoja ma lesz egyáltalán,vagy mikor? CIB bank
Ma mert nálunk már volt és felette.
Kedves fórumozók!
Ma Beszéltem a borsodi járáshivatalal azaz Kazincbarcikával
Az ügyintézőtöl azt az információt kaptam hogy a hozzátartozó után ha meghal még 3 hónapig jár az ápolási utána pedig álláskeresőire jogosult a személy!Mivel nekem édesapám április 11 én meghalt így én még július 31 ig kaptam ami azt jelenti hogy most augusztusban kapom meg mert nem tárgyhavi kifizetés van hanem utólagos!sokan sajnos ezt nem tudják így gondoltam megosztom mindenkivel további szép napot😊
Hajdú -Bihar semmi, pedig ilyenkor már rajta volt, az elmúlt hónapokban.
Sziasztok! Segítsetek kérlek, hogyan tovább. Augusztus 4-én betölti a gyerekem a 18. életévét. Rá kapom az ápolásit. A betegség sajnos továbbra is fennt áll. Kiküldi a hivatal, hogy megszűnik az ápolási az életkora miatt? Újra kell igényelni? Vagy hogyan lesz? Aki tud, kérem segitsen.
Egyébként itt még nincs a számlán az ápolási - Szabolcs megye
Fejér megye Gyod a szàmlàn MKB-bank
Szia.. délután 1-2 óra felé a számlán
Dunaújváros otp még semmi
Sziasztok!
Fejér megye,K&H bank, gyod a számlán.
Kellemes napot mindenkinek!
Sziasztok! Szolnok megye ápolási már rajta.K&H bank.
Budapest du kap.Olyan 1-2 körül.
Holnap pest megye hordja a postás. Kitartást😊
Budapest még mindig semmi
Szia..utalás napja megye függő...nem utalnak 2x gyodot augusztusba..nem szoktak..csak a szeptemberi családit fogják 23án elutalni
Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy most fogom elsőnek kapni a gyodot a beteg kisfiamra.Az is holnap lesz a számlán? Illetve augusztusban kétszer jön az is mint a családi?
Minek is vennék fel nincs rá idejük.Én komolyan mondom ha mégegyszer születnék csakis hivatali dolgozó lennék 😏😃
Köszi,hogy megírtad,Rád mindig lehet számítani!
Nekem mindig 8után volt rajta igaz most kapok 3djára másnak viszont később. De a telefont nem veszik fel
Tolna megye, Takarék GYOD a számlán.
Még az is lehet hogy akkor csak reggel lesz ha ma utalnak
Békés megyében a posta mikor hozza ?
Sziasztok! BÉKÉS megye ma hordja a postás az ápolásit.Reggel beszéltem telefonon a postással és ő mondta.További szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Komárom megye, ápolási díj számlán. Takarék
További ajánlott fórumok: