Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
a ciklusaim normálisak azt leszámítva,hogy előtte 2 nap kicsi barnázás,de eddig mindig 28 nap volt.
nem tudom én már feladom tegnap kisírtam magam,mert már nem tudok mit tenni,a doki szerint innentől meddőségi központ,de azt már nem tudom végigcsinálni.Teljesen kész vagyok lelkileg:)
Sziasztok!
Esztella kitartást kívánok neked!
Devede gratulálok babához,szép babavárást!
Velem nem tudom mi van de nagyon reménykedek,a doki szerint is van remény,mensi még nincs szerencsére,így a doki azt mondta addig ne hagyjam abba a duphastont.
Igen, emlékszem rád egy másik fórumból, tudom, hogy milyen rossz volt neked akkor. Az ember olvassa az ilyen dolgokat és arra gondol, hogy ez csak másokkal fordulhat elő. Aztán jön persze a pofon.
Én is már csak azt várom, hogy legyen végre vége!
Eddig nekem sem igen indult be magától, pár csepp rózsaszínes vmi van, görcsök is elmúltak.
Mindjárt megyek a kórházba, szorítsatok, h legalább gyorsan túl legyek rajta!
Gratulalok!!! Most mat nyugodj meg!!! Boldog babavarast!
Esztella ma fekszel be?
Sziasztok! :)
Koszi a sok drukkot, 8 mm-es a baboca, szivhang is ok! :)
Sziasztok. Valószínűleg nekem is azért nem képződött tovább az az egy szem pete, mert magypn beteg voltam múlt héten és kaptam antibiotikumot...
Most szedem a progeszteron tartalmú tabit, semmit különöset nem vettem észre...
Óh, akkor neked is jól összejött most minden, reméljük, a következő próbálkozás sikeres lesz végre nálatok is.
Én abban a ciklusban voltam nagyon beteg, amikor összejött most végre ez a rosszul végződő terhességem, állítólag a magas láz miatt is lehet, hogy beteg lett volna a baba, vagy nem tudott jól beágyazódni, stb.
Én is nekiállok most kocogni, az elmúlt hetekben annyira óvatos voltam, nem mozogtam semmit, meg ugye a húsvéti dőzsölés, kicsit formába kell lendülnöm.
Diuska és persze mindenki :) érdemes elmenni egy aviva tanfolyamra (skypon is tartanak oktatók órát, ha a közeledben nincs). sokat segít: ciszta/mióma eltüntetése, hormonok helyreállítása, peteérés segítése, majd a vérbőség miatt még a beágyazódásos időszakban is jót tesz, vannak mensi meghozó gyakorlatok is.
Csak ajánlani tudom, nekem segített, és működik.
Sziasztok.
Felhívtam ma a dokim, azt mondta nem szabad bevennem a clostilt, csak ha megjön rendesen. Reggel csináltam tesztet de negatív, s mára már elmúlt a barnázás 4 napig volt csak. Pedig reméltem, hogy megjön a mensi és elkezdhetem életem első clostil kúráját. :(
köszi, biztos jót hoz :)
hiába tudtak a lórúgásnyi stimu után egyetlen jó méretű tüszőből egy petesejtet nyerni, pár óra múlva jött az embriológus, hogy sajnos sejthártya hibás volt, és nem lehetett megtermékenyíteni. (ez talán már ilyen volt, vagy a leszíváskor sérült, már nem tudjuk)
mivel nem volt beülti, ez nem csökkentette a támogatott lombikok számát, és nem is kell 3ciklust várni a következő próbálkozásig. Ma úgy néz ki, megjött, holnap kell hívnom a dokit, h melyik leletek jártak le, és miket nézessek újra, és a köv ciklusban újra nekifuthatunk, már más adagokkal vagy más gyógyszer-kombóval, mert attól függően, h most hogy reagáltam, alakítja kicsit a következő protokolt.
Nagyon kibuktam utána, de most újra összekaptam magam és nézünk előre és bízunk abban, hogy majd most...
A stimu alatt szteroid is volt, ez jól legyengítette az immunrendszerem, és amikor leállította a programot, be is nyeltem valami influenza-szerű bacit, amiből most lábalok ki, és utána elkezdem a kocogást, hogy egy hónapig legalább ezzel is rásegítsek a következő körre.
Remélem, ez a sok hetes szerencsét hoz nektek és nekünk is! :)
Ti hogy álltok most a babaprojekktel?
Esztella sajnálom, az esküvői készülődés figyelemelterelésnek nagyon jó. Nekünk is tavaly 16.07.07. volt a dátum, 3 hetessel, ha az évet is belevesszük :) nekünk csütörtöki nap volt, és szuper lett, és még olcsóbb is, mint a péntek-szombatiak, így mindenki akciósabb árakat adott :) a család először furcsállta, de mi a dátumhoz ragaszkodtunk :)
devede drukk mára
Devede, én is drukkolok holnapra!
Én köszönöm, jól vagyok, abbahagytam tegnap reggel a progit, de még semmi, hajnalban kicsit görcsöltem, de az is elmúlt.
A lelkem kicsit odavan.
Tegnapi nap elég felemás lett, mert ugye reggel megtudtam ezt a rossz hírt és eléggé magam alatt voltam. Viszont pont tegnap estére volt beütemezve az eljegyzésünk (csak a szülőkkel), ők nem tudtak a babáról és már nem akartam variálni az időpontot. Egész jól tartottam magam.
Most az esküvőre koncentrálok, aztán 2 hónap múlva a nászéjszakán majd belehúzunk.
Hátha ragaszkodik a leendő babánk a törvényes keretekhez, azért nem akar még jönni :)
Csajok, gyertek mind valami jó hírrel, itt a tavasz, a május, nem szabad letörni. Én is csak a holnapi napon legyek túl, aztán csak előre nézek.
Devede drukkolok!!!
En ma megyek peteeres kovetesre...
Esztella h vagy?
Köszi, remélem nálam minden rendben lesz.
És remélem minél előbb pozit tesztelsz megint és az a baba biztosan szépen fog most már fejlődni!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?