Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? fórum

Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)

❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯
14243. dólamar (válaszként erre: 14242. - Kittike98)
2017. máj. 7. 17:54
Most lettem 35. Még 38 évesen sem késő ,eszedbe se jusson. A pláne , hogy minden babám ikreknek indult. Nem tudom mi meddig próbálkoztunk volna, de decemberben egy nagy utazásra mentünk volna és aznap mikor teszteltem ,akkor kellett volna választ adni az utazasi irodanak...
14242. kittike98
2017. máj. 7. 16:19

Hát nem semmi tényleg,akkor megküzdöttél minden babáért.

Nem tudom tolakodásnak vennéd e ha megkérdezném hány éves vagy.Csak azért mert néha tök hülyének érzem magam hogy 38 évesen 3. babát akarok és gyakorlatilag megerőszakolom a természetet ,hogy összejöjjön.Mert én naivan azt gondoltam abbahagyom a gyógyszert várok két hónapot és ott a két csíkos teszt.Ez volt lassan 2 éve.

14241. dólamar (válaszként erre: 14240. - Kittike98)
2017. máj. 7. 14:51

Neem nekem mindegyik.

Az 1.fiam 12 éve (1.házasság)

6havi closti+medrol kúra után

A 2.fiam 3 éve 1hónap próba closti ( hogy reagálok majd 10év után rá) ez védekezős, köv hónap sikeres. De az is szept.7-i mensi aztán semmi majd okt. 30-an pozi teszt, már norcolutért mentem volna. Teszt mindig neg.volt.

Aztán hirtelen full pozi, persze babát itt is csak sokkal később láttak. Most volt a legtöbb 14 hónap közbrn nagyon elszállt az inzulinom (IR-es vagyok), miómáim lettek, cisztám...és ugye szüneteltettem , mert lelkileg nem bìrtam már.

14240. kittike98 (válaszként erre: 14238. - Dólamar)
2017. máj. 7. 14:18

Igen jó lett volna egy hormonszint vizsgálat,de a doki sem hozta fel.Elég érdekes a Te eseted is,hallottam már én is ilyenről sőt az ilyen dolgok adnak mindig újra erőt

Nálad is akkor a 3. baba nehezen jött,

14239. dólamar (válaszként erre: 14236. - Dólamar)
2017. máj. 7. 13:43
Jaa és 15 mm-es lett az endometrium mérete. A 16.napon 3mm-ről.
14238. dólamar (válaszként erre: 14234. - Kittike98)
2017. máj. 7. 13:25

Mondjuk 1 év utan siman nézetnék új hormonsort 3-5.nap közt prolaktin , ösztradiol , tesztoszteron, tsh,lh, fsh.

Pé utáni 7.napon progeszteron.

14237. dólamar (válaszként erre: 14235. - Mandragora001)
2017. máj. 7. 13:22

Az utrogestanos rész Neked is szól!!!

Barnázásra javaslom a barátcserjét ciklus 1.napjatól és pé-től a palástfű teat napi 2 pohárral.

14236. dólamar (válaszként erre: 14234. - Kittike98)
2017. máj. 7. 13:20

Az nem baj ha 30 napra jön meg. Nekem 35 napra jött. 20-22.napi pé-vel. Az a lényeg , hogy hosszú min.14 nap legyen a luteális fázis akkor tud bármi pl.: beágyazódás megtörténni.

Én bíztazásként mindig leírom. : a sikeres hónapunkban ,vagyis 2016.10.20 mensi 3.naptól napi 1 closti. 16. Napon uh : 3mm-es méhnyálka , tüsző semmi, bal petefészkem nem sikerült látótérbe hozni , de ha domináns tüsző lett volna akkor kellett volna már lennie valaminek. Na kiborulás. Onnantól napi 1-2 dl fehérbor és 2x400mg E vitamin.

22.nap jött az ovufájdalom és hol? Naná bal oldalon. Rá 12.nap pozi teszt. Viszont amit senki nem ért csak a kicsi lányom a pocakban ....hogy rá 2 hétre mentem dokihoz és akkor még csak egy 2 mm-es felritkulás látszott belőle. Vagyis olyan mintha a pozi teszt napján lett volna pé , mert akkor voltam uh meg vérvétel alapján is csak kb 4 hetes 6 helyett.

Szóval nehezen indult Ő is, mint a 2 fiam, de ma kezdtük a 27.hetet.

Szóval nem feladni!!!! Egyet ígérj meg pozi teszttől (legkésőbb) Utrogestan !!!!

14235. Mandragora001 (válaszként erre: 14233. - Dólamar)
2017. máj. 7. 12:34
Tavaly még a progeszteron 0-hoz közelített, nem volt peteérésem. A vetélés óta rendben van (21.napi 38,2), szóval van már peteérésem, csak barnázok mensi előtt.
14234. kittike98 (válaszként erre: 14227. - Dólamar)
2017. máj. 7. 12:07
a hormonokat lassan 1 éve nézték akkor minden rendben volt,eddig a mensi is rendben volt ,mindig 28 napra jött meg,most 30 ra.
14233. dólamar (válaszként erre: 14232. - Mandragora001)
2017. máj. 7. 11:52
Többi hormonod amúgy rendben?
14232. Mandragora001 (válaszként erre: 14231. - Dólamar)
2017. máj. 7. 11:23
Köszönöm a segítséget. Pécsi vagyok, szóval a környéken keresek majd másik dokit. Egyelőre jövő héten visszamegyek a meglévőhöz.
14231. dólamar (válaszként erre: 14229. - Mandragora001)
2017. máj. 7. 11:11

A többi mind teljesen jó tartományba van. Én azt mondom emeld a gyógyszert, ha lejjebb megy a TSH lehet closti se kéne. Még amit csináltam neten vannak pm alulmük-re diéták illetve tiltólistás és előnyös ételek.

Amúgy én is femibiont szedtem / szedek. Koppány Viktóriát , mint endokrinológust én ajánlom, nem pénzéhes ( telefonos konzultációt is enged) és nagyon kismama párti.

Sok sikert!

14230. Mandragora001 (válaszként erre: 14229. - Mandragora001)
2017. máj. 7. 10:44
javítás: 2015 helyett 2016
14229. Mandragora001 (válaszként erre: 14228. - Dólamar)
2017. máj. 7. 10:43

Szia! Köszi, hogy reagáltál. Végre tudok olyannal beszélni, aki érti, hogy mi a baj.

Labor értékeim:

2016.04-i labor (Meddőségi Klinika): TSH 4,55; FT4 18,1; FT3 5,37; antiTG 19,3; antiTPO 9,6

2015.május-i labor (Endokrinológia): TSH 1,94 mást nem is néztek, azt mondta a doki, a korábbi labor biztos tévedett, letroxot nem ad, szedjek clostyt, de elvetéltem.

2017.febr-i labor (Meddőségi Klinika): TSH 3,93; antiTG 14,3; antiTPO 8,1

2017.márc (Endokrinológia): labor nem volt, a korábbi értékek alapján írták fel a letrox50-t

2017.máj (privát vérvételre mentem): TSH 4,03

Szóval endos doki írta fel a bogyót, de visszamegyek hozzá, hogy növelje az adagot. Csak aggódom, mert a clostyt már beszedtem, és gyorsan le kéne vinni a TSH-t.

Bár az is eszembe jutott, hogy én hibáztam. A meddőségiben azt mondták, hogy ne szedjek jód tartalmú terhesvitamint, ezért rendeltem fél évre való adagot a jódmentesből. Az endos doki pedig azt mondta, hogy szedhetem a normál vitamint. Ezért én szedtem tovább a jódmentes terhesvitamint, de vettem hozzá jódot, amiből 150mg-t szedek. Vagy én nem állíthatom így össze, hogy ugyanaz legyen a végeredmény? Lehet, hogy ezért növekszik az értékem?

14228. dólamar (válaszként erre: 14224. - Mandragora001)
2017. máj. 7. 10:21

Mandragora!

Ez brutál magas TSH.

T3 , T4 és anti-tpo volt nézve?

Endokrinológus adta a gyógyszert vagy ???

Én 2,6-os TSH-ra szedtem napi 25-öt magamtól kezdtem el, utana azonnal endo doki és napi 50-re emelte , szerintem neked a 75 -100 is elférne.

Jaa és úgy nézd ezt , hogy terhesség elején még magasabb lesz ami ugye árt a babának.

14227. dólamar (válaszként erre: 14225. - Kittike98)
2017. máj. 7. 10:15

Kittike ! Egy egészséges petesejt 1-3mm-t nől/nap.

Rengeteg minden befolyásolja a fogantatást, egyszer láttam egy dokumentum filmet erről, bár kicsit szkeptikus vagyok , hiszen akkor csoda számba megy , hogy nem halt ki az emberiség. A luteálisod milyen hosszú pé után?

Illetve progi szint volt nézve, pé után 1 héttel?

14226. dólamar (válaszként erre: 14222. - Krisztiv)
2017. máj. 7. 10:08
Krisztiv ❤❤❤
14225. kittike98
2017. máj. 7. 10:00

Sziasztok! Mi megint elkezdtük a closti meg a duphastont ,és próbáljuk beszerezni a tüszőrepesztőt ami nem könnyű mert sajna csak 1 adag maradt az meg nem elég.

dólamar:nekem a 10 napon mért 20 as petét és rá 2 napra kaptam a repesztőt ,lehet hogy azért nem jön össze mert túl nagyok addigra már???

2017. máj. 7. 09:17

Sziasztok! Már egy ideje olvaslak titeket, most szeretnék hozzátok aktívan is csatlakozni, hátha segíthetek valakinek, vagy nekem tud valaki jó tanácsot adni.

Hosszú várakozás után, kb. egy éve kaptam clostyt, elsőre sikerült, de 9 hétnél tovább nem bírta a babó. Lamináriát én sem kaptam a kürethez, pedig nem szültem még. Hatalmas lelki törés volt ez nekem, de mostanra valamennyire összeszedtem magam.

Azóta pm alulműködésre (3,93-es TSH) kaptam 50mg letroxot, 6 hete szedem. Az endos doki azt javasolta, hogy kezdődhet egyből a clostys stimuláció is, de én inkább vártam még egy ciklust, hogy biztosan hasson a gyógyszer, mivel már nemigen bízom az orvosokban.

Most erőt gyűjtöttem az újrakezdéshez, az 5x2 clostyt beszedtem, a 9. napon vagyok, csütörtökön lesz ultrahang és megtudjuk, hogy mikor kell egymást nagyon szeretnünk . Már nagyon izgulok 

A doki mondta, hogy majd kérjek tőle Utrogestant is, csak nem tudom, hogy mikor. A peteéréstől, vagy csak akkor, ha pozitív lesz az otthoni teszt?

Ami nagyon aggaszt, hogy privátban megnézettem a TSH értékemet is, hogy megnyugtassam magam, hogy hatott a letrox, de nem hogy nem ment le, még több is lett (4,03).

Uhh, ez kicsit hosszú lett, a lényeg, hogy mindenkinek sok lelkierőt kívánok ehhez a küzdelemhez, mert tényleg nehéz hónapról hónapra ép ésszel kibírni az izgalmat, a csalódást, a reménykedést. De a Closty nagyon szuper, mert tényleg sokaknak segít. Szóval reménykedjünk 

2017. máj. 7. 08:26
Sziasztok. Megjött a "drága"...kedden kezdhetem az újabb,dupla adag Clostit, juhúú :-)
14222. krisztiv (válaszként erre: 14219. - Dólamar)
2017. máj. 7. 00:15
Dolamar, ha lenne like jel a hozzaszolasokhoz, akkor en like-olnam az irasaidat 😘
14221. mokusbeka
2017. máj. 6. 08:05
oké lányok, köszönöm :)
14220. 991217 (válaszként erre: 14219. - Dólamar)
2017. máj. 5. 19:27
Pontosan :) mi doki elotti napon is szoktunk egyutt lenni...
14219. dólamar (válaszként erre: 14218. - Mokusbeka)
2017. máj. 5. 17:07

Igen értettem a kérdést. A válaszom és tapasztalatom akkor is az amikor megkívánjátok egymást.

Ha a párodnak nincsenek sperma gondjai akkor nem kötelező az önmegtartóztatás.

Gondolom uh előtt úgyis zuhanyzol , semmi olyan nem fog kiderülni , hogy rosszul kelljen érezni magad.

Igen ha lát domináns tüszőt a doki ,akkor tud következtetni a méretéből , hogy kb mikor reped?

Ez olyan 20-22 mm-es nagyságnál következik be.

A legjobb ha már repedés előtt a spermák ott várakoznak. Mert ugye a pete 12-24 órán keresztül termékenyíthető meg , míg az egészséges sperma benned 3-5 napig is életképesen várakozhat.

14218. mokusbeka (válaszként erre: 14216. - Dólamar)
2017. máj. 5. 15:25

a closty szedés alatt kérdezem a szexelést, h van -e vmi kikötés? mert a doki nem mondta...11. napon kell uh-ra menni, csak ha mondjuk 10. napon szexelünk, akkor úgy kicsit kínos lesz menni hozzá...meg olyat is hallottam, h a doki megmondja, h mikor a legesélyesebb, ezért előtte nem árt 3 nap önmegtartóztatás a férfi részéről...erre lettem volna kíváncsi, h kinek mit mondtak...

amúgy azt érzem is, h 10. nap körül kezdek beindulni :D :P olyankor van tojásfehérjés folyásom is kb 3 napig.

14217. 991217
2017. máj. 5. 06:19

Nekem jovohet csutortokon kell menni vervetelre (12. Dpo), de e honapban annyi stressz ert, h ha beagyazodna az maga a csoda lenne.

Nekem a doki azt mondta az utrogestannam jobb a felszivodasa mint a duphastonnak, nek ovu utan azt kell hasznalni huvelyi uton. Az inofolic nekem bevalt, napi kettot hasznalok, irre meg merckformint...

Orulok h viszonylag jol vagy dolamar! Esztella a lelekapolas kicsit tovabb tart! :( de nagyon remelem h hamarosan vegigelhetjuk mindannyian azt a bizonyos 40 hetet...

14216. dólamar
2017. máj. 5. 00:31

Sziasztok !

Ági köszi az érdeklődést ! Én vagyok a csendes zugolvasótok és egyben legnagyobb drukkeretek!

Vasárnap kezdem a 27.hetemet. Ma (vagyis már tegnap) voltam dokinál , babóca elvileg jól érzi magát, én már kevésbé , de ez most mellékes édes a teher csak ezek a rohadt frontok ne lennének, sajna nagyon megérzem őket , olyankor fáj a sima létezés is.

Látom gyarapszik új emberekkel a fórum , Üdv itt mindenkinek!

IMónka szerintem válts dokit vagy legalábbis hallgass meg egy másikat , mert ez így nagyon nem kerek. Eleve ha "csak" rendszertelen mensid van az nem pcos (a pcos egy tünetegyüttest összefoglaló mozaik szó : policisztás ovárium szindróma ennek a dög betegségnek vannak fizikai , kliniai , laborbeli jelei. Fizikai: pattanásos bőr, kopaszodó hajhullás, főleg hastájéki hízás, szőrösödés bárhol. Klinikai : uh alapján megállapított ciszták a petefészkekben amik a ki nem szabadult ,meg nem repedt tüszők gyöngysorba való helyezkedése is mutat. Laborban pedig az IR megléte és a többi hormon eltérése főleg az LH/FSH eltolódása), de valószínű csak nem is pco-d van.

Ez nem kioktatás , légyszi ne vedd annak hanem egy sokat átélt lassan 3 gyerekes pcos , brutál IR-es , PM alulműködéses nő kéretlen ,de jó szándékú tanácsa.

Az hogy 3 havonta terhelnek egyáltalán nem jó.

Hormonokat hanyadik napon nézetett a dokid?

Méhnyálkahártya vastagság jó volt?

Esztella , örülök , hogy alkulsz! Szervezed a lagzit?

Mokusbeka : szexelni akkor szexeljetek mikor megkívánjátok egymást ! Főleg ha Te vagy kívános az a pé egyik jele! Ne kényszerből legyen, mert arra rámehettek lelkileg így is nehéz lesz a sok mellékhatás miatt is.

Lilulilu: Kiderült már valami?

14215. IMónka (válaszként erre: 14214. - Mokusbeka)
2017. máj. 4. 21:29

Nem kell szednem metformint. 3havonta ellenőrizzük a vércukrom és az inzulint, rendben van. A márciusi hormon vizsg is rendben volt. Kifejezett diétát nem tartok, inkább. Sak odafigyelek, mozgok bár nem mindig rendszeres de igyekszem.

Köszönöm az infofolic infot, eddig sem voltam biztos benne, de így még átgondolom.

Kiváncsi leszek, hoz e valamit a closti... igazából a pcos tünetekeből "csak" a rendszertelen menzeszt kaptam meg és a nagyon ritka peteérést :( decemberben volt utoljára tüszőérésem, uh-val figyeltük, probálkoztunk is de semmi... azóta menzeszem is csak norcoluttal volt aprilis elején azóta is semmi.

14214. mokusbeka (válaszként erre: 14213. - IMónka)
2017. máj. 4. 20:45

tartod a diétát? szedsz metformint?

inofolic valakinek nagyon jó, de elég sok embernek még ront az IR-en...ki lehet próbálni, de érdemes többször nézni akár otthon cukormérővel a cukrot...ismerősömnek az 5,2 éhomi cukrát felvitte 12-re...amíg szedte, annyi is maradt, amikor abbahagyta, 5 nap után visszaállt a cukra.

Naszódy Péter a legjobb endokrinológus, ő sok olyan dolgot tud, amit más nem

nekem pl pajzsmrigy alulműködésem is van, és a letrox nem elég, mert a t3 hormonom is kevés...franciaországból jön a gyógyszerem, és ezt csak naszódy meg TŰŰ doki írja ki...a többi nem is tud erről semmit...Naszi sok pco-IResnek segített, h legyen babája...

❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook