Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Elobb csinalj egy tesztet!
Ha negativ, elvileg a tajekoztatoban az van h barmikor elkezdheto, de nekem pl meghozta a doki duphastonnal...
Nagyon sajnalom esztella :(
Lilulilu neked gratulalok! Spontan ciklus volt vagy clostis?
Devede te mikor mesz legkozelebb dokihoz?
Rákérdeztem, azt mondta, mindenképp menjek be pénteken.
Aznap reggel lesz még egy UH. Talán ha addig megindul rendesen a vetélés, akkor adnak egy kis időt.
Én már lelkileg feldolgoztam ezt a történetet, már elengedtem múlt héten, amikor alig nőtt valamicskét.
A testi részétől félek kicsit.
Neked szívből kívánom, hogy minden ok legyen!!!
Esztella, nagyon sajnálom! :((
Szoktak adni 1 hetet, hogy a természet megoldja-e vagy sem, nem tudom, miért hívtak be már péntekre. Esetleg kérdezz rá a dokidnál. Ilyen korai terhességnél nem tud bajt okozni, ha vártok. Legalább nem kellene 3 ciklus kényszerpihenőre menni. :(
A mostani esetemből a következő konzekvenciákat szűrtem le: az alacsony HCG tényleg bajt jelez.
Persze az ember bújja ilyenkor a netet és keresi a reményt, a pozitív történeteket, de nagy eséllyel sajnos nem lesz jó vége a dolognak.
Ha legközelebb pozit tesztelek pár hónap múlva, akkor elmegyek csináltatni magánlaborban egy HCG-t, 2 nap múlva még egyet, és ha alacsony marad az érték, akkor nem tömöm feleslegesen a progit, mert csak feleslegesen húzom az időt hetekig. :(
Köszönöm!
Neked meg gratulálok! Tünetek vannak már? Dokihoz mikor mész?
Sziasztok.
Segítsetek nekem, ha tudtok:) Vasárnap jött meg valami mensi szerű féle de nem igazi mensi, mert csak barnázok, pecsételgetek 4 napja, általában első 2 nap után beindul, de most semmi, s holnap kezdeném (5.nap) az életem első clostil kúráját, szerintetek be vehetem, attól hogy nem indult meg rendesen a mensi?? Olyan tanácstalan vok.:(
Köszönöm szépen!
Maga a tény, hogy nem sikerült, nem ért váratlanul, éreztem régóta, hogy ez így nem lesz jó.
De azt hittem, hogy abbahagyom az utrót, beindul a vetélés és nem kell kórházba mennem.
Ez mindig így van? Nem adnak pár napot, hogy a természet elrendezze a dolgot?
Sziasztok csajok!
Sajnos vége a történetnek. Nem nőtt semmit a petezsákom.
Pénteken be kell feküdnöm műszeres befejezésre.
Most kisírom magam. :(
Köszönöm.Nehéz megállni de ma elvittem a nagyobbik lányomat suliba ,majdnem bementem venni tesztet,de várok még nem akarok csalódni megint.Bizakodok nagyon mert a melleim eléggé fájnak napról napra (múlt hónapban az closti mentes volt akkor peteéréskor fájt,de most meg lehet csak a clostitól).
Kivel mi van ?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?