Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Sziasztok!
Àgi, sajnàlom, hogy megint nem jött össze. Viszont egyetèrtek dòlamarral, szerintem sem kène halogatni az átjárhatóságit.
Plusz én az emelésnek sem látom értelmét, eddig is szépen hatott,mi értelme egy esetleges túlstimunak?
De ne vedd magadra, csak nem biztos,hogy feltétel nélkül meg kell bízni a dokidban. IR-eredményedet figyelembe veszi egyáltalán? Engem endodoki stimulált, de hozzá sem kezdtünk addig,amíg nem hoztam mindenből a lehető legjobb eredményeket.
Szerintem nem a pco-ra, hanem a túlstimus cisztákra gondol.
Hát igazából rohadtul tud fájni , az nem szúrkál hanem mintha hasba rúgnának folyamatosan, közbe ver a víz , rosszul vagy, ajulás, stb...
Igazából szerintem max 5-6 hónap után tuti kellene a szünet , mert akárhogy , de az agyat stimuláljuk ezzel a gyógyszerrel. Tök jó, hogy így bízol amúgy a dokidban. Nekem is volt meddősségis nőgyógyászom aki azt mondta csak lombikkal lehet gyerekem. De mivel Te még a pozi tesztig sem jutottál el...nem kéne nagyon halogatni az átjárhatóságit? Diéta megy amúgy? Kivancsi vagyok milyen lesz az inzulinterhelésed!?
A nagyfiamnál volt 3x2 is az adagom brutál cisztáim lettek , de az akkori dokim annak a híve volt , hogy nálam a túlstimu lesz a jó. Mert az is prigit termel és fent tud tartani egy terhességet. Csak amikor a 10cm-es cisztám kidurrant ....
2009-ben több, mint 1 évig szedtem folyamatosan a clostit. Ne ijedjetek meg nem azért nem jött össze , mert akkora gáz volt , hanem mert szex sem ártott volna néha az exemmel. :-)
Köszi Ági! Frontoktól kivagyok , de ha Nati bealszik attól jobban. Ő is nagyon reagál rájuk , aztán persze most is volt 3 nap , hogy nagy könyörgésekre rúg egyet azt annyi...
A főtt kaját büntinek élem meg. :-)
Fanniiiit én is lesem állandóan , de sehol nem latom más fórumon se.
Köszi, remélem bejön :)
Az utrot amúgy meddig kell használni? Nekem változóak a ciklus hosszúságaim (29-33 között), és mivel az ovu most jól ki is tolódik úgy néz ki, nem lesz ideje beágyazódni. A dokit is kérdeztem, de csak annyit mondott, hogy ha negatív a teszt, hagyjam abba a használatát. Szóval ezzel nem sokat segített, hogy akkor melyik napon.
Sziasztok!
Holnap kezdem a clostyt. 2X1 szem 5 napig. Sokan irtàtok,hogy sokan tapasztaltatok mellékhatàsokra. Kivàncsi vagyok mire szàmitsak. Tudom,nem mindenkinek volt mellékhatàs. Köszönöm,ha megosszàtok a tapasztalataitokat.
Sajnálom,hogy nem sikerült!
Hát nem tudom nálunk is mi lesz mert a dokim lerázott ,tök jó még uh ra sem mentem,azt sem tudom mi van ott bent,sőt még repesztő injekciót sem tudtam szerezni mert hiánycikk.Tiszta ideg vagyok,hogy meddig nőnek még mikor reped meg és a legjobban attól félek ,hogy megint nagyon fájni fog.
Kell keresnem egy másik dokit
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?