Milyen rossz szokásod van? (beszélgetés)
Meg tudom őrjíteni a környezetem minden tagját egy percen belül....:))))))))
tulzott rendmánia,és egy igazi kos:))
nön léttemre nagyon harcias nagyszáju vagyok.egy igazi vérbeli kos,és nem nagyon megy a változás.
ezzel én is így vagyok. én annyira nem sajnálom.a környezetemet viszont zavarja. kicsit meg kéne tanulnom visszafogni magam.
Rágom a körmöm, kitartóan.
Gondolkodás nélkül mindig kimondom őszintén, ami az eszembe jut...volt már belőle sok bajom...
Van egy jó pár,sajnos!
De próbálok változtatni,de valahogy nem megy!
Megrágás nélkül mondok véleményt, ez sokszor nem jó!
Sajnos én is ilyen vagyok!
Gyorsan felkapom a vizet és olyankor hajlamos vagyok másokat megbántani :(
Hajlamos vagyok arra, hogy a bolhából elefántot csináljak..emellett egy kicsit lusta is vagyok.
Állandóan nevetek, pedig néha ki kellene bírnom nevetés nélkül!
Van hogy nem hallgatom végig egy másik ember mondanivalóját. Közbevágok. Ez illemtelen, tudom. Próbálom moderálni magam.
Szeretem húzni-halasztanai a dolgokat. Tolok magam előtt mindent, amíg lehet.
Hihetetlenül naiv vagyok.Mindenkiről azt hiszem,hogy jó,tisztességes,rendes,igaz.Pedig nem.
Sokszor nagyon hisztis vagyok,gyorsan megsértődök.
Nagyon nehéz természetem van...
túlbonyolitom a dolgokat,mindent tudni akarok,és megis teszek mindent annak érdekében hogy tudjam..... nem válogatok az eszközökben...folyton értékelek, elemzek mindent, nehogy valami baj legyen.....szörnyű...
Makacs és hirtelenharagú vagyok, és nagyon precízen akarok mindent csinálni-néha pedig jó lenne úgy ahogy van...
Aggódok sok mindenért...lehet fölöslegesen...
...131...
-aki beleolvas az adatlapomba az szerintem megismerhet,a jó és rossz tulajdonságaimmal együtt..
-remélem azért a jók... többségben vannak
-amúgy + úgyis mindegy (ez van és kész)...
-(a hibáimmal + nekem kell együtt élnem)
Dohányzom:(((((És nagyon makacs vagyok.
Sziasztok!
Fúú, hát én hirtelen haragú vagyok, sokszor nem gondolom át, mit mondok, csk mikor már kimondtam, erősen féltékeny típus vagyok, nem szeretek takarítani, meg mosogatni, (na azért szoktam..) dohányzom, hajlamos vagyok lustának lenni, néha nagyon. Néha hülyeségeket veszek meg, ja és reménytelenül romantikus vagyok, és rabja vagyok a szerelemnek, az érzésének...
Asszem ennyi.
:-DDD
TV nézés minden mennyiségben,és hisztis vagyok néha
Körömrágás, de úgy rendesen tövig.
kérdésre kérdéssel válaszolok :D
További ajánlott fórumok: