Milyen különleges ajándékkal kápráztassam el a szerelmemet Valentin napon? (tudásbázis)
'Zerintem ez marha csúf! :/
Még ha fizetnek se hozdd el!
Találtam vaterán egy pegazust. Itt-ott kopott (ott látszik, amúgy láthatatlan), és ahogy elnézem, babakék. De úgyis férfinak lesz, akkor jobb a kék. Villámáron 15 plusz a futár, azzal még ma kézbesítik. Az állat szállítás nem olcsó, de én többre számítottam.
Tokkal-vonóval-szőröstül-bőröstül 21 250-ért megvan.Feltöltöm a képet róla.
Hát csak na tányleg, miből?
Köszi!:)
Nademost mér?
Amúgy marhajó a szavazàsod;))
Panna!
Te kinél bankolsz!????
Kezdek elveszni a Valentin napot megelőző rózsaszín felhőben, de majd csak kiderül.
És mi van, ha vad a Pegazus!???
Nem szereti a csülköt.. (hihetetlen egy figura, tudom...) az túl bőrös és túl zsíros:/
Bár egy brassóival lehet, le tudnám venni a lábáról.:))
Szóval igen, a Láthatatlan Rózsaszín Egyszarvú a megoldás. Tudod, az is kitétel volt, hogy titkos legyen. S mivel láthatatlan, így titkos is.
Most akkor egy rózsaszínű láthatalan egyszarvúval fogod elkábítani!???
Lehet, hogy egy csülök pörköltet jobban értékelt volna.....
Jja! Megvan a megoldás!
Teljesen elfelejtettem, hogy a rózsaszín egyszarvú az láthatatlan!
Így mindegy hogy milyen színű a bútor!
Yuhhé!!
Bódogság!!!
(csak tudnám, hogy hogyan lehet befogni, és honnan tudom, hogy megvan, ha láthatatlan...?)
Már csak egy lehetőség maradt:leteríted terítővel,vagy varrsz neki ruhát,ami passzol berendezéshez.Kérdés,hogy elviseli-e magán.
Nem könynítettem meg a helyzetedet:D
szerintem iylen paraméterekkel nyugodtan odaajándékozhatod a párodnak.Minden körülmény,adott,legfeljebb kicsit átfested a jószágot,hogy passzoljon a bútorhoz.Pöttyösre,vagy csíkosra,hogy menő legyen..
Vagy azzal elvész a lényege,ha más színű?
Nem dohányzik, a sört is csak szórakozóhelyen issza... szóval vinni kell magunkkal a jószágot, ha ilyesmire akarjuk használni.
Nem tudom, hogy hol tudnánk tartani, színében nem passzol sehová sem a lakásban, hacsak nem a gyerekszobába... de ott meg mégsem tarthatjuk, hisz nem akarom, hogy odapiszkítson... Pedig a gyerek is örülne neki, a halakat is szereti:)) Mondjuk esélyes, hogy túletetné.
:D :D visszatekerve
És hova állítanád azt az egyszarvút?
Olvastam régen egy cikket,hogy abból tört ki a balhé,hogy a férj a duplaágynak támasztva tartotta a bicaját,annyira imádta:D egyik oldalán a nő,másik oldalán a bicaj:)
H teszel a hátára hamutartót,vagy söröstálcát,biztos megkedveli a párod is:)
A szépsége és a misztikussága miatt vonzó számomra.
Lehet, hogy titokban én vágyom rá?!
A párom meg elégedett lenne, ha kana egy zenei DVD-t /Persze visszatekerve/
Kérdés,hogy mit tud az az egyszarvú.Vagy elég pusztán a szépsége?
Szereti a párod a szép dolgokat?vagy inkább a praktikusakat?
Vajon örülne egy rózsaszín egyszarvúnak?
MI a véleményetek?
További ajánlott fórumok:
- Kinek irányítanád az álmait, ha lenne ilyen különleges képességed?
- Nem fogjátok elhinni, miért hagyott el a szerelmem
- A szerelmem robbanóanyag-gyártó!!! Segíthetek?
- A párom, a szerelmem és egyben az, akitől szenvedek. De őt akarom!
- Milyen különleges nevet adjak a babának?
- Megtaláltam az iwiw-en a középiskolai szerelmem, de már férjnél vagyok!