Milyen különleges ajándékkal kápráztassam el a szerelmemet Valentin napon? (tudásbázis)
Igen, állítólag, ha Valentin napon szexelnek a szerelmesek/de ha nem azok, akkor se nem szabad, mert árvíz/belvíz sújtja a háza táját, és odavész minden, mert a Noé bárkája meg el van zárva a titkok könyvtárában.
Szóval nehéz ügy.
Főleg annak, aki a 10-en lakik.
Vegyél másik pasinak ajándékot, dugd el, de úgy hogy a párod véletlen megtalálja.. aztán nézz ártatlan szemmel rá mikor számon kér.. aztán mond bájosan:
De drágám, neked nem vehettem, mert Te utálod a Valentin napot...
Ez lenne az igaz meglepi :)
Ja tényleg!
40 napig no szex!
Aham, mi még sosenem tartottuk be:/
Hát kösz. Pedig nagy izgalommal kezdtem olvasni a kommentedet, hátha abban lesz a tuti megoldás:(
Bár az a lábszéttevős jó ötlet.
Igaz, hogy akkor eggyel arrább kellett volna kiválasztani a témakört ( a Párkapcsolat, szerelem helyett a Szexualitás, libidó-t jelöltem volna)
:DDD
Micsoda ötlet!
Szex! :D
Panna !
Te ismered a szerelmedet, mi nem, ha Neked sincs ötleted, akkor nekünk honnan lenne.
( tedd szét neki a lábad )
Úgy érted, tőlem?!
Az tuti lebukás lenne...:((
Jó kis feladvány:)
Meg persze kinek mi a különleges:) Meglepetés asztalfoglalás és romantikus kettecske egy vendéglőben, színház, meglepetés többfogásos vacsora otthon, régóta áhított könyv, CD, DVD, pikánsabb meglepetés lefekvéskor, vagy egyszrrűen csak őrangyal-játék, a nap első percétől az utolsóig különleges figyelem, odaadás, minden-óhajának teljesítése, stb.
Ismerni kéne a párodat és a kapcsolatotokat kicsit ahhoz, hogy konkrétumot lehessen ajánlani.
Uh!
Panna!
Ezt +úszta szegény.:)
Ja igen!
Mond Neki: BOLDOG NÉVNAPOT! :D
További ajánlott fórumok:
- Kinek irányítanád az álmait, ha lenne ilyen különleges képességed?
- Nem fogjátok elhinni, miért hagyott el a szerelmem
- A szerelmem robbanóanyag-gyártó!!! Segíthetek?
- A párom, a szerelmem és egyben az, akitől szenvedek. De őt akarom!
- Milyen különleges nevet adjak a babának?
- Megtaláltam az iwiw-en a középiskolai szerelmem, de már férjnél vagyok!