Milyen jelei vannak, ha tetszel egy pasinak? (beszélgetés)
MERT ÉN MAGAMAT SEM.
Van párom, de valami nem működik jól. És 2 éve gondolok a másikra néha. Nem értem mi van velem, de soha nem csalnám meg a páromat. Érezni akarom, hogy mi van akkor ha igen a válasz. Hogy kihez húz a szívem, mert csak egy lehet. Itt az ideje, hogy kiderüljön.
EGYSZER ÉLÜNK, ÉN MEGTANULTAM.
MOND MEG NEKI, NE HABOZZ. ÍGY IS SZENVEDSZ, KÉTELYEK KÖZÖTT VERGŐTSZ. LÁTOD ÉN IS NYUSZI VAGYOK, DE FOGTAM ,ÉS ÍRTAM NEKI EGY E-MAILT TEGNAP. MOST VÁROM A VÁLASZT.
HA NEM ET KAPOK SEM VÉSZ. LEGALÁBB NEM SÍROK HÓNAPOKAT UTÁNNA.
MOND MEG NEKI!!!HAJRÁ!
Én már 2 éve keresek valakit aki hozzám illő társ lenne.És mindig azt tapasztaltam hogy aki nekem bejönne,az vagy foglalt már,vagy én nem tetszek neki(vagy csak félénk,és azt hiszem),akinek meg én jönnék be,azok a pasik mindíg taszítanak.És az a baj,egyszerűen nem merek kezdeményezni!!Mert olyan érzékeny vagyok,hogyha nemet mondanának,akkor napokig csak depis lennék sőt egy életre megszoktam jegyezni és csak még félénkebbé válok a kudarctól,meg az önbizalmam is csökken.Sajnos nem tudom miért vok ilyen,hogy lehetne felerősödnöm??Mert akkor sokkal jobban menne a pasizás.A 2 év alatt,most találtam először olyan pasit,akibe beleszerettem,ő az akinél nem tudom eldönteni h tetszek e neki(az 1. hozzászólásban írtam róla).És olyan rossz,h ha nemet mondana,akkor lehet megint évek múlva találnék olyat aki tetszene.Szerintetek mit csináljak,várjak hátha történik valami,vagy írjak neki üzenetet???És mit írjak benne?
Lehet kicsit bénának tűnök,de egy 8 éves kapcsolat után...Valahogy nem megy a pasizás.
Szerintem egyébként nem lehet mindig megmondani, hogy tetszünk-e valakinek. Ha zavarban van, vagy ilyesmi akkor igen.
De van tipíkus jellemző? Nincs.
JAJA, ÍGY IGAZ.
ÉN LEHET NAGYON NYÁLAS VAGYOK, DE OLYANRA VÁGYTAM MINDIG, AKI KEZDEMÉNYEZ, DE FINOMAN , ROMANTIKUSAN TESZI.
NEM TALÁLKOZTAM ILYENNEL, DE SZERINTEM MÁR NEM IS FOGOK. :D
Az a tanár tőlem 10 évvel idősebb, nekem is az idősebbek jöttek be mindig :)))
Én is örülnék ha levadásznának, de eddig mindig csak az akart levadászni, aki nekem abszolut nem jött be :S :)))
A párom 37, a töri tanár 35. Nem látszik rajtuk. Mindkettő kis fiatalos.
Én 20 vagyok.
Én is örültem volna neki, ha levadásznak. Nálunk kölcsönösen alakúlt a dolog, bár ő vadászta le az első csókot. :D
Egy barátnőm nek azt írta, hogy én közeledtem szerinte. És elutasított, mert nem hiszi hogy lehet férfi-nő barátség. Meg hogy kerestem, de személyesen soha. Tegnap írta.
Vicces.
Bizony nem könnyű. Most írtam neki, egye fene, csak így derülhet ki. Úgysem láttam 2 éve, nem is fogom ha nem beszéljük meg, mert messze kerültem viszonylag.
Kértem, hogy legyünk őszinték, miért érdekelte, hogy van-e párom stb.
megkérdeztem most e-mailben.
Hát most várok, hogy mikor olvassa el, és válaszol.
Csak így tudhatom meg.
De annyira vicces, hogy sokszor írt sms-t miután leérettségiztünk, hogy nem tudom ennek, annak a telefonszámát...blablabla? :D
Tudakozó vagyok? Szerintem azért csinálta, hogy halljon felőlem. És amikor este kiderül a felvételi eredmény, másnap ennyit írt:
Hova vettek fel,Milyen szak?Milyen város?
Miért érdekelte ennyire?
Ezt az a tanár irta, akiről azt gonodltátok hogy szerelmes beléd???? Hááát....ha összevetjük azt, hogy előtte hogy viselkedett veled, plusz ez a hozzászólás.... szerintem lehet hogy azért állitja most ezt, mert neked már van másvalakid, és nem merné bevallani, hogy "igen, szerelmes vagyok abba a csajba" - szerintem ezt egyik pasi sem vallaná be másnak, főleg nem egy másik nőnek...én is voltam már ugy, hogy azt hittem egy pasi szerelmes belém, közben meg másnak azt irta rolam hogy nincs semmi és soha nem is volt, de közben továbbra is ugy viselkedett velem mint azelőtt...szoval ilyen beszólások lehet hogy azért vannak, mert takarják mások felé azt, hogy mit éreznek, főleg ha az a nő mással van együtt.
Aztán az is lehet, hogy már "kiszeretett" belőled mivel te mással vagy együtt, ezért irta másnak olyan ridegen hogy nem vagy az esete.
Hát igen, ezért nehéz megérteni a pasikat!!!!
Így szokott lenni. :D
Olvastad a sztorit, amit lent írtam?
Képzeld el, egy barátnőm bepróbálkozott nála. Alig beszél vele, nem akar visszaírni, mert e-mailben kereste.
Érdeklődött felőlem. Azt mondta, hogy soha semmi köze nem volt hozzám, és nem vagyok az esete. meg hogy én közeledtem felé.
vicces.Olvass már vissza!
vélemyény?
További ajánlott fórumok:
- Ti írnátok a facebookon a pasinak, aki tetszik nektek?
- Milyen jelekből lehet észrevenni, hogy tetszel egy férfinak?
- Milyen jelei vannak, ha tetszel a pasinak?
- Pasinak milyen alapozót ajánlotok?
- Milyen kínos, cinkes becézéseket lehet mondani egy pasinak az ágyban?
- Milyen üzenetet írjak szerintetek egy pasinak, ha el akarom őt csábítani?