Milyen gyakran sírsz? (beszélgetés)
Kedves Prügi!
Idővel biztosan jobb lesz,de a mostani élethelyzetem elég elkeserítő,és nagyon sok dolgot még a naplómba sem merek leírni.
Köszi a bátorító sorokat,ha elkeseredem,majd rákattintok:D Hanna
Én a heti egyet lőttem be,egy darabig sikerült,de most megint öszeomlottam.Senki sincs,akinek a vállán kisírhatnám magam.Tessék,megint sírok..
Lehet nekem is ki kellene próbálni a 3x1-et...Hanna
Sovány vigasz ugyan, de én is így érzem magammal kapcsolatban.
De én még azért bőgök is napi rendszerességgel, igyekszem úgy időzíteni, hogy a napi háromszor egyet azért ne lépjem túl.
no, kűdök egy videót minden boldogtalan és boldog szerelmesnek, lekileg fel kell készülni annak aki nem ismeri az alber einstein bizottságot, de a lényeg, hogy röhögjünk magunkon:
Azon én is kibuktam, és még mind mindig azon meditálok két év után hogy hívja???
Hé, te?
persze, tudom!:)
de hány ilyen sírás-rívást lehet itt is olvasni, hogy csaj egyedül marad (válás/költözés/szakítás/bármi miatt) és csaj rájön, hogy tök egyedül áll a világban, mert az összes néhai barátnőjével nem ápolta a kapcsolatot..
így van.
amúgy úgy vettem észre csak a nőkben van ilyen mentális borulás.
persze hogy nem:)
próbálkozni kell.
én 5 hónapig voltam külföldön pár nélkül, 2-3 hét után sikerült kialakítanom a magam köreit.
és utána jó volt.
nagy előny ti itthon vagytok, bejáratott körökkel, hajrá:)
lehet agonizálni végig.
de meg lehet próbálni a lentieket is.
otthon egyedül némileg nagyobb az esélye a kiborulásnak, mkint pölö egy jó beszélgetésben egy pofa sör mellett.
:)
hamar elmegy, gondolom az esték a legrosszabbak, na akkorra vagy fáraszd le magadat, vagy tényleg máészkálj el.
(jó) társaságban röpül az idő, plus párodnak is jobb érzés lesz odakünt, hogy otthon nem sír egész nap az asszony:)
További ajánlott fórumok:
- Ti milyen gyakran "engeditek el" egyedül bulizni a párotokat?
- Milyen gyakran mossátok ki az ágyneműhuzatot?
- Nálatok milyen gyakran fürdet a nagypapa?
- Milyen gyakran láthatja az apa vagy akár az anya a tőle külön élő gyermekét?
- Milyen samponnal és milyen gyakran mosol hajat?
- Milyen gyakran bújtok ágyba a párotokkal?