Milyen gyakran sírsz? (beszélgetés)
Szerintem azért ez nem ilyen egyszerű...főleg az első napokban:S
meg attól hogy mást csinál, szerintem non-stop a párjára fog gondolni...
foglald el magad valamivel, most lehet barátnőzni kicsit kimozdulni egyebek.
ha gyermek van akkor vele, rokonlátogatás....
annyi mindent lehet és kell egyedül csinálni.
Örülök neki:) Nekem is van időm írni...úgyhogy majd kisregényeket írhatunk egymásnak:DDD :S
puszi
Nagyon sokat segítettél. És élni fogkok a lehetőséggel, sajnos lesz időm írni.
További szép napot.
Puszi
Nem de, én már kb "bele törődtem" ...de persze amikor elindul mindig sírok:( persze amikor már nincs velem...előtte tartom magam...mivel neki sem könnyű...sőt...Ő az aki nem a saját ágyában alszik, Ő az aki nincs a családjával otthon...én meg itthon,saját ágy,ismerősök...persze nélküle de azért én megszokott helyen vagyok...
Ha bármi van...írj nyugodtan:) nagyon szívesen beszélgetek Veled erről az egészről...persze segíteni nem tudok...de ha már elmondhatod valakinek sztem az már segít talán egy ici-picit:)
puszillak, és fel a fejjel:)
1 hónap elég kevés, 4 hét mindösszesen,
ezért kár összeomlani, kivéve ha komplett szimbiózisban éltetek..de az meg nem egészséges:)
Aranyos vagy , nagyon, ez jól esett. Igen, kettőnkért teszi, bár én azt mondtam sz...ok a pénzre, csak legyen velem. Én sajnos most nem vagyok olyan helyzetben, hogy vele menjek. Neki ez volt az első gondolata. Net remélem lesz, telefon, skype. Igazad van, jobb így,ha lehet ilyet mondani.
Azért ha belegondolok, neked sem könnyű.
Sajnálom...tényleg szívből...de közben gondolj arra,hogy Ő nagyon szeret,és ez mind csak miattatok van...mert gondolom jobban fog keresni kinnt,ugye?
Most gondolom hogy mennyire nehéz...bár mondjuk én így oiertem meg párom...úgyhogy én tudtam ha együtt leszünk ezt vállalnom kell(tehát asszem ez azért "könnyebb")
Lesz kinnt net nála? Mert azért az sokat segít....persze nem ugyanaz..de azért...
Egyébként arra gondoltam ez most olyan hogy hirtelen jött...de sztem jobb így mintha készültél vna rá hetekig és után amenne....így hamarabb túl lezstek rajat..sztem:S
És akkor addig nem is jön haza? És Te mész ki hozzá?
Mi: nekem párom kamionozik, úgyhogy nekem szinte folyton külföldön van...tehát teljes mértékben meg tudlak érteni:S
bár igaz nekem csak 4-5 napra megy aztán 2-3 nap itthon...de utána újra megy....majd péntek este v szombat reggel ér haza...úgyhogy addig ,marad az sms....
Szia!
uhh...hát az nagyon nem jó...meddig lesz kinnt?
Szia Osri!
Ne is kérdezd. Pénteken megy a párom Németországba dolgozni, és ezt tegnap mondta. Azóta egyfolytában sírok.
nem haragszom:)))
dehogy
csak elmondtam hogy nem csak azért nem sir valaki mert móka az élete
csa mert más esetleg erősebb :)))
végül te ragasztottál rám egy ilyet hogy azért nem sirok mert móka az életem :)))
További ajánlott fórumok:
- Ti milyen gyakran "engeditek el" egyedül bulizni a párotokat?
- Milyen gyakran mossátok ki az ágyneműhuzatot?
- Nálatok milyen gyakran fürdet a nagypapa?
- Milyen gyakran láthatja az apa vagy akár az anya a tőle külön élő gyermekét?
- Milyen samponnal és milyen gyakran mosol hajat?
- Milyen gyakran bújtok ágyba a párotokkal?