Milyen eljárás az emlőcitológia? (tudásbázis)
Ha lehet, ne csináltasd meg.
Nem szabad, okozhat bajt is.
Nekem volt 2004-ben a János Kórházban tűbiopsziám, nagyon megijesztettek, hogy műtét is kell.
Aztán nem akartam beletörődni és elmentem a Szabolcs utcai kórházba, ahol Dr. Forrai Gábor megvizsgált és majdnem kiabált, miért engedtem meg, hogy hozzám nyúljanak, amikor "csak" hamartoma problémám van.
A Jánosban meg már rögtön műtétet javasoltak (cseresznye nagyságú árnyékot mutatott a gép),
és egész más diagnózist írtak be.
Szóval azt mondta a Forrai doktor, nem szabad tűbiopsziát csinálni, csak nagyon nagy baj esetén, mert számos problémát elindíthat a mellben...megsértett sejt burjánzása stb.
Ha lehet kerüld el.
Dr. Forrai Gábor most a volt Róbert Károly úti Hondvéd kórházban dolgozik én novemberben megyek hozzá ellenőrzésre.
Vigyázni kell minden vizsgálattal, ami már beavatkozásnak minősül a szervezetbe...inkább több helyen is ellenőriztesd.
Köszi szépen Atiz!
Ezt elvégzik szakrendelés keretében is, vagy be kell hozzá feküdni?
További ajánlott fórumok:
- Mi az eljárás, ha valaki szaksegítség nélkül szül (az most mindegy, hogy véletlen, vagy szándékosan) és utána nem megy kórházba?
- Temetési számla kell a hagyatéki eljáráshoz?
- Milyen esetben indíthat a munkáltató fegyelmi eljárást?
- Milyen eljárással fogyózik most Liptai Klaudia?
- Milyen papírok, és milyen feltételeknek kell megfelelni, ha bringaboltot szeretne nyitni a párom? Valaki tudna írni az eljárások menetéről?
- Milyen eljárással készített szappan jobb a bőrnek?