Milyen cipőben vezettek? (beszélgetés)
Most konkrétan a wesco csizmára gondolsz, vagy úgy általában a magassarkú, hegyesorrú csizmákra?
Én simán abban vezetek! Mivel abban járok! Az elején furi a nyári kis papucsok után, de 1-2nap, és megszokom!
Én is lapos cipőben szeretek vezetni, úgy érzem biztonságban magam. Mindig van a kocsiban egy pár tornacipő!
De most nyáron, amikor csak rövid útra ugrottam be a kocsiba, papucsban voltam. Felemásan vezettem! Kuplungos lábon semmi(mert a papucs mindig elakadt),a másik lábon papucs... :D
Magassarkúban necces, de ha muszály kibírom azt is. Papuszban egyszer majdnem karamboloztam, mert félrecsúszott a lábam és nem tudtam fékezni, így azt is inkább kerülöm.
Wesco csizmára az lehet a megoldás, ha nem tartod lent a lábad és úgy pedálozol, hanem ahogy nyomod a pedált úgy emeled meg a lábaidat. Az elején picit nehéz, de így lehet legjobban érezni a vezetést, és hozzá lehet szokni.
Én próbáltam már mezítláb, egy Fiat Seichentot. Nem kívánom senkinek azt az élményt... :)))
Amúgy tavaly tanultam meg vezetni, azóta napi szinten edzem magam. :) Sosem gondoltam volna, hogy valaha papucsban is menni fog a dolog, de nem egy nagy ördöngősség. :)
További ajánlott fórumok:
- Nem leszek nagymama! A gyerekem döntött így. Van köztetek aki ugyanebben a cipőben jár?
- 20 éves vagyok, de olyan hihetetlen vágyat érzek az anyaságra, hogy azt el nem tudnám mondani. Van olyan, aki hasonló cipőben jár?
- Milyen cipőben dolgoztok, hogy ne fájjon a lábatok?
- Másfél éves gyermek, milyen cipőben járjon? Puha vagy kemenyebb talp? Tartsa a bokáját?
- Kislányom 6 hónapos, tápszeres. Kérdésem a szintén "tápszeres" anyukákhoz, hogy a váltásnál, hogy vezették be a 2-es tápszert?
- Van olyan város ahol bevezették már az igényvezérelt utazást? Milyenek a tapasztalatok?