Milyen cipőben vezettek? (beszélgetés)
általában edző cipőben, mert az van rajtam leggyakrabban. Ha csini rucihoz magasat kell felvenni, vezetni akkor is viszek valami kényelmeset, mert az ilyen topánkák nem igazán alkalmasak a biztonságos vezetésre.
Nyáro én is stinte mindig papucsban vezetek, de ezek jó szoros példányok, úgyhogy kicsúszós esetem még nem volt. Viszont mezítláb képtelen vagyok. nem esik jól a lábamnak, és egyébként is...nem megy. :))))
Lehet. De azért mikor még az alapokkal küszködik az ember, sztem jobb, ha legalább az úttal nem kell szenvedni :D
Amikor az alapokat már biztosan elsajátítottad, akkor óvatosan "megízlelheted" a csúszós utakat is...
Nekem igazából mindegy, miben vezetek, egyedül klumpában nem megy. :) Bár azzal is megoldottam a múltkor, de nem volt jó... :)
Mezítláb sem rossz vezetni. Egyszer télen egy új csizma annyira feltörte a lábam, hogy amíg felértem Szegedről Pestre, inkább levettem és harisnyában vezettem. :)
Igen nem lehet papucsban, bár engem még eddig nem büntettek meg azért mert az volt rajtam! Remélem ez így is marad!
Sok sikert!
Én kicsit vitatkoznék, hogy mikor jobb megtanulni vezetni, ilyenkor vagy télen!
Télen azért jobb, mert még az oktatóval tudsz felkészülni a csúszós utakra!
Ha valaki télen tanult, az bizti tud nyáron is, de fordítva nem mindig igaz!
De ez csak az én véleményem!
Én nem tudnék mezítláb vezetni, az tuti :D Nagyon izzadós a kezem meg a lábam is :(
Egyébként én még csak most csinálom a jogsit, ma voltam másodjára forgalomban, de rutinra meg ide is mindig lapos sarkú, lapos salpú cipőt vettem eddig. Sztem ilyenkor jobb megtanulni vezetni, mint télen =D
Ezt a papucsos tilalmat meg jó, hogy írtátok, mert nem is tudtam róla :)
Én úgy tudom, hogy úgyanugy nem lehet mint papucsban!
Após oktató, így sajna kapom az infókat folyamatosan!
Jó lenne, ha szabadna mezitlábasan nyomni!
De sajna nem lehet, pedig milyen jó az!:)
Már szinte minden cipőben tudok vezetni, igaz még csak két és fél éves a jogsim :), meg nem is hordok magas sarkút, de bármelyik aligszandálomban is megy a vezetés :).
Gyakran van, hogy ledobom a cipőmet, és mezitláb nyomom, anyum meg ott nevet, hogy ilyen nincs. De azért látom, nem én vagyok az egyetlen, aki szeret mezitláb vezetni :).
Én leginkább laposban szeretek vezetni, ha muszály, tudok magassarkúban is, de én folyton úgy érzem, hogy beakad a sarkam!
Án a téli bakancsommal, vagyok úgy hogy nem tudok benne vezetni, mert nem érzem, hogy mennyire nyomom!:(
Viszont a mezitlábas vezetést én is nagyon szeretem, csak úgyebár itt nem lehet!
További ajánlott fórumok:
- Nem leszek nagymama! A gyerekem döntött így. Van köztetek aki ugyanebben a cipőben jár?
- 20 éves vagyok, de olyan hihetetlen vágyat érzek az anyaságra, hogy azt el nem tudnám mondani. Van olyan, aki hasonló cipőben jár?
- Milyen cipőben dolgoztok, hogy ne fájjon a lábatok?
- Másfél éves gyermek, milyen cipőben járjon? Puha vagy kemenyebb talp? Tartsa a bokáját?
- Kislányom 6 hónapos, tápszeres. Kérdésem a szintén "tápszeres" anyukákhoz, hogy a váltásnál, hogy vezették be a 2-es tápszert?
- Van olyan város ahol bevezették már az igényvezérelt utazást? Milyenek a tapasztalatok?