Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Nálunk sajnos férjemnek nincs egy sem,nem találtak biopeziaval sem ezért használunk donort.
Németországban hogy van ?mennyi inszem kell hogy legyen beültetés előtt ?
Szia millica,nektek hanyadik inszem volt most? Nekem most volt az első és végig olyan érzésem volt hogy sikerült de tegnap megjött :( nekem az utulso napokban fajt a cicim,meg a hasam alja és semmi..Lehet pont azért sikerült mert nem érzed :)))
Szorítok neked :)))
itt is spermabankbol van az anyag,,csak nem mi szerezzük be hanem a klinika .
3 max 4 Inszeminacio után lehet csak lombik,de én úgy tudom az is sima ivf nem pedig icsi..megkérdezhetem nektek is inszem lesz vagy lombik?
Én nagyon bízom benne hogy összejön inszemmel,de ha lombik lesz azt is vállalom persze✌
Bocs,hogy még csak most írok, hétvégén nem voltunk itthon.. Nálam nincs probléma, páromnál mikor milyen. Most 25m/ml volt már kicsivel jobb is. Tehát ennyit tudunk,de ennyivel sikerülnie kellene.
Nekem kb szerdán dől el szerintem megint hogy összejött vagy sem. Első inszemnél, 11dpo-n elkezdtem barnázni, és rá másnap jött meg. Kaptam is Progesteront ebben a hónapban. Én kapok 5 napobn át Clostit és Ovitrell tüszőrepesztőt.
De nem ertem.
Inszemnel fontos a mennyiseg.
Itt sperma bank van, abbol termekenyitenek meg lombikkal es ugy tudom azt is icsivel.
Vagy valaki leadja ott nektek az anyagot?
Eskuszom nem ertem, itthon nincs ilyen.
Donor spermaval inszem?????
Ezt hogy? Ilyet még nem is hallottam.
Szia Pikapika,nálunk is,pontosabban azoospermia,így mi donort használunk .
Olvastam neked is az első volt,te tudod már mikor lesz a következő ?
Sziasztok,.még új vagyok,remélem csatlakozhatok :)
Nekem szeptember 25.-én volt az inszem de sajnos ma megjött:((hétfőn megyünk vissza a klinikára és meglátjuk mi lesz..ez volt az első és hormonok nélkül ,csak az ovetrill injekciót kellett beadnom inszem előtt .volt valakinek így ? Szerintetek a hormon stimuval nagyobb az esély ? Bocsi ha buta kérdés de még minden olyan új nekünk :(((
Sziasztok!
Én is új vagyok :) csatlakoznék, bár látom nem nagyon van itt forgalom.
Nekem még csak múlt hét pénteken volt aaz inszemináció.
Sajnálom Zsanci és Pikapika, hogy nem sikerült
:( majd a következő. Nektek hanyadik inszemináció volt?
Szia. Drukkolok, hogy pozit tesztelj
🍀
Sziasztok,en uj vagyok a forumban,eddig is sokat olvasgattam de most gondoltam be is lepek :)
Nekem is 10 napja volt az 1. Inszeminaciom...izgulok nagyon...szivesen olvasom a friss tapasztalatokat.
Remélem, hogy azért valami kiderül. Ez hülyén hangzik, de én pl. örültem annak, hogy kiderült valami ok.
Nem rossz dolog a teljes körű kivizsgálás. Nekem is, páromnak is minden megvolt.
Kitartás! Sok sikert!!!!
Oh, nagyon sajnalom! 😓
Mi a kovetkezo lepes?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?