Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Igen én is azt! Csak én 2*2 szemet! Azt mondta a doki,hogy most
már nem tökölünk:-)
Nekem a végére 7 tüszőm lett, szuper nyálkahártya mellett, úgyhogy most megy az ima ezerrel :)
Szurkolok mindenkinek!
Gyógyszert én is kaptam (Estrofem 2*1) a 10. naptól.
Drukkolok!!
Nekem is hat volt most és nekem is 6mm volt a méhnyálkahártyám , de erre kaptam gyógyszert, hogy vastagodjon!
Jobb oldalt 2db 19mm,1db 16mm
Bal oldalt 20mm,18mm,17mm
Ezek voltak a tüsző méretek:-) Ja és nekem is hétfőn volt:-)
Remélem követlek téged:-) Olyan jó hallani hogy 6mm méhnyálkahártya ellenére is megtapadt:-) Vigyázz magatokra!
Nekünk Debrecenben mindig a 18. napot kérik tesztelés napjának! Biztos nem véletlen!
Úgyhogy tessék még csajok bizakodni:-)
Igen, tessék bizakodni! Írtam, a 15. napi tesztem is olyan halvány volt, hogy csak én láttam a 2. csíkot.
Drukkolok!!!
na kicsit visszaolvasgattam a hozzászólásaidat :)
a kezdet kezdetén, amikor írtad, hogy görcsök vannak, a 13. napon csináltad a tesztet, ami halovány lett, de két csíkos lett, úgyhogy most basszus elkezdtem bizakodni :)
na ebből a sírás meg a görcs már nekem is megvolt
talán még én is bízhatok?
amúgy már én is gondoltam olyanra is, hogy nekem keddi napon volt a 2. beavatkozás, de mivel még szerdán is éreztem görcsöt, és kb. csütörtökön már asszem, nem, mi van, ha csak csüt. fogant? akkor még holnap nem is a 14. napon leszek, hanem mondjuk csütörtöktől számítva holnap még csak a 13.-on.
jaj-jaj, de nehéz ez. :(
de nyilván, amikor az inszemet csinálták neked, akkor a tüszők is már nagyobbak voltak, nem?
Szia! Jól érzem magam, enyhe hányinger az van, de csak a 8. héttől. Igen Sápy csinálta, de képzeld hétfőn volt az inszem és a babám szerdán fogant meg. Hat tüsző volt ( 2 db 16 mm és 4 db 15 mm a 10. ciklusnapon, a mnyh pedig csak 6 mm volt...) egy baba lesz:)
Az inszem után én is nagyon picit görcsöltem egy napig, majd egy hét múlva elkezdődtek a menzis görcseim, még sírtam is, h. nem sikerült, tiszta ciki volt a vonaton utaztunk, kisírtam a szemem.
Szóval nem gond ha nincs semmi jele, engem is jól megtréfált...
Shaunie, szerintem most nekem is ez van, erőlködik, de a Duphaston nem engedi még megjönni. Holnap reggel azért ellövöm a tesztet, és szerintem ha negatív (nyilván az lesz), akkor holnap már be sem szedem.
Holnap már nekem a 14. napom lesz.
Szia!
De jó! Örülök neki! neked is Sápy doki csinálta?:-)
Hogy érzed magad?
Ma vagyok inszem utáni 8.napon! Nagyon jól érzem magam! Az első két napon görcsölgettem, de szerencsére az is elmúlt! Most lazábban érzem magam , mint az elsőnél! Nem agyalok annyit! Hát az ára az nekem sem nagyon tetszett, de a cél érdekében mindent:-)
Sziasztok!
Ez a Clearblue digitális tesztje volt ami hiper-szuper, mert azt is kiírja hány hetes a terhesség.
Ezek szerint a 2 halványka csak fals volt.
Köszönöm a vigasztalást, de én már lemondtam erről.
Nem haragszom, én is valahogy így gondolom. :))
Bár akkor miért nem jött előbb a hányinger, már jóideje szedem az Utrót.
Szia Szamóca!!
Ma vagyok 11 hetes pont:)
Igen, a Crinone a lényeg szerintem is, pedig hogy húztam a szám az ára miatt... De ezen ne múljon. Neked mikor volt inszem, hogy vagy?
Lányok ma reggel csak ellőttem egy tesztet, nem bírtam magammal...12. napon negatív. De akkor a mi a franctól van a hányinger?
Remélem csak korai volt a teszt...
Tünkérke sajnálom, de azért ne add fel!! még bármi lehet ebből!
jó reggelt, lányok!
reggel volt egy pár percig tartó rettentő erős görcsöm, úgyhogy közben zokogva el is mondtam a páromnak, hogy meg fog jönni, megvigasztalt, biztatott, hogy csináljuk tovább, ennyi, ne keseredjek el.
most meg megyek ki a vécére, és még mindig nincs vérzés, de barna se. úgyhogy várok, és szedem a minimál Duphastont tovább. holnap pedig tesztelek.
Tündérke, várj még te is velem.
Még ne add fel! Ha két kétcsíkos teszted is volt az jelent valamit!
Milyen tesztel teszteltél?
Szia Amina!
Én is oda járok , tankönyvi adatok és szintén Crinone! Én kérdeztem az orvosom az utroról és a duphastonról és azt mondta,hogy kevés! Ő a Crinonet ajánlja!
Anno én szedtem duphastont és mellette ugyanúgy megjött a menszim! Hanyadik hétben jársz?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?