Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
igazad van, nekem szervileg semmi bajom! kicsattanok az egészségtől.
nem, arról nincs szó, hogy feladom, csak baromira nehéz lett most hirtelen.
de majd túl leszek rajta. :)
köszi, hogy most itt vagy velem!!
Tudom, de ne engedd el a reményt! Soha nem szabad feladni. Engem 3 hete egy női nődoki pakolt össze, akivel teljesen véletlen találkoztam. Sok mindent elmesélt, Neki 9 hetes lombik baba van pocakban. De Neki mindkét petevezetője el van záródva! Az nagy gáz, akkor tényleg csak a lombik van.
Tőle pl. mi valamennyien egy fokkal jobb helyzetben vagyunk!!!
köszi a biztató szavakat.
csak olyan rossz érzés fog el a következővel kapcsolatban. hogyan bízzak annak a sikerességében?
érdekes. most először érzem igazán tehetetlennek és egyben szerencsétlennek magam.
csokit?
NINCS csoki a házban. :)
most még munkahelyen vagyok, de majd otthon jól kisírom magam szegény párom vállán.
Egyél csokit! Most nem viccelek. Esetleg beszélj valakivel, Aki hasonló cipellőben jár. Vagy velünk :)
Tudom mit érzel, sajnos a bizonytalanság szörnyű. De gondolj arra, hogy egyből kezditek a következőt!!! Már csak két hét és mehetsz újra. NE ADD FEL!
csajok, eddig nem voltam rosszul lelkileg annyira, de ma nemrég hirtelen rámtört a kétségbeesés, a félelem, az ijedtség, a rettegés, és így együtt minden. :(
mit tegyek ez ellen? :(
Szia Bee,
szurkolok nagyon. Doki mit mondott, mondott valami bíztatót? Én csak Clostyt szedek, így nem tudok segíteni. Nem lehet, hogy egyszerűen hosszabb a ciklusod?
Nyálkahártya milyen?
Hány tüsződ van?
Szia Anita,
ne add fel, amíg nem vérzel. Utána se add fel, menni kell a következőre.
Hányadik volt?
Sziasztok!
Ma voltam UH-n. inszemre készülünk, de sajnos ma a 12. napon még mindig csak 13mm a legnagyobb tüszőm. 2 napja is ennyi volt. Most pénteken újra UH addig meg Gonal folymatosan. Sztetek lehet még ebből valami vagy ez a hónap már megint bukó. :(Pcos-em van elég nehezen vagyok stimulálható úgy néz ki) Járt már így valaki hogy a Gonal sem segít?
Sziasztok csajszik!
Még mindig nem jött meg. Az Utrot szájon át szedem, valami áttöréses vérzésnek kéne lenni nem?
A teszt persze negatív.
Veletek mi a helyzet?
Egyetértek! Valószínű,hogy nem pont most kellett volna titeket lányok megkeresni!
Nem is értem , gondolom aki megkeresett ő nem tudja ,hogy min mentek most keresztül! Valószínű,hogy nem állt szándékában senkit megbántani!
De igaza van Shaunienak , mindenkinek tudnia kell ,hogy mit érzünk egy egy sikertelenség esetén!
Az én környezetemben is vannak emberek akik fel sem fogják mit élünk át!
na megjöttem a dokitól...
felírta a szükséges dolgokat, viszont hétfőtől 2 hét szabira megy, jó pihenést kívántam neki, átadott egy kollégának, ő fogja megcsinálni nekem a 3. inszemet, Kalmár László. tud valaki róla valami jót? :)
amúgy ma reggeltől kezd egyre több barna lenni, minimális pirossal vegyítve, és most nem tudom, ez a nap számít-e, vagy majd csak a holnapi, amikor már tuti, hogy reggel is piros lesz
na megjöttem a dokitól...
felírta a szükséges dolgokat, viszont hétfőtől 2 hét szabira megy, jó pihenést kívántam neki, átadott egy kollégának, ő fogja megcsinálni nekem a 3. inszemet, Kalmár László. tud valaki róla valami jót? :)
amúgy ma reggeltől kezd egyre több barna lenni, minimális pirossal vegyítve, és most nem tudom, ez a nap számít-e, vagy majd csak a holnapi, amikor már tuti, hogy reggel is piros lesz
Csak mert érdekes nem nagyon értek vele egyet, de gondotlam megosztom veletek:
Ezek a hormonok, teljesen felborítják a ciklust, pedi azzal soha nem volt problémám. Peteérésem is volt mindíg normálisan.
Most ugye stimulálnak, a nagyobb esély miatt. Reméljük a következő lesz most már a vége, mindannyiónknak. :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?