Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Nekem volt olyan, hogy abbahagytam az Utrót és utána a 7! napon jött csak meg. Teszt negatív, már vérvételen is voltam, meg UH-n, kerestük a babát, de sajnos nem volt :(
Én a helyedben tesztelnék mindennap, amíg meg nem jön!
tényleg? :)
hát, végülis minden hónapban úgy készülök, hátha most sikerül.
köszi, aranyos vagy! <3
na, ahogy ezt leírtam, elmentem vécére, és bocs, hogy már ennyire részletesen leírom, de nyilván ma lesz az 1. nap, hsizen sok van, mélypiros, és nagyon darabos.
ugye lányok, akkor ezt vegyem az első napnak?
én kedden hagytam abba a Duphastont, ma csütörtök van, és még mindig csak barna, de mennyiségileg már több van.
ugye még mindig nem kezdődött így el a rendes mensim? hiszen még mindig nincs piros. megőrülök ettől már.
Szia!
Nem adom fel semmiképpen, készülünk a következőre,ma már sokkal pozitívabban állok a dologhoz megint. :)
Most már sikerülni fog! :)
A második volt.
Harkányba :)
meg a környékre, kirándulgatni... hű, csak úgy szívom majd magamba a sok D-vitamint! :-)
Ez természetes, hidd el, valamennyien tudjuk mit érzel most. A hormonok csak felerősítik az amúgy sem egyszerű leki bajokat. Magam is tapasztalom, pedig én nem szedek annyit sz@rt, mint Ti! :)
Vígaszul a kedvenc idézetemet is küldöm:
Egyszer egy indiai hercegnő az édesapjától kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset. Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe olyan bölcsességet, mely a szomorú napokban vigasztalja, a nehéz helyzetekben bátorítja, a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti. A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt. Egyetlen szót vésett bele: "ELMÚLIK"
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?