Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Tévedtem, megjött az imént :-(
Sziasztok lánykák! Itt vagyok ám, olvaslak titeket és drukkolok az inszemeseknek. Nálam még mindig semmi, pedig 4 napja nem szedek Duphastont sem és utrot sem.
Köszi lányok! Ha hazaértem kipròbálom :) holnap iszem, de nem érzek semmit. Azért bízom benne. Meg a 07.07-ben is :)
Szia!
Igen-sőt akkor szerintem nagyon erősen-de nekem most stimu nélküli ciklusom van-és már 3 napja nagyon erős mind a két csík-hiányzik a tüszőrepesztő.
Én egyszer kiváncsiságból egy stimulált ciklusban ellőttem peteéréskor egy lh tesztet :)) Sosem láttam még két olyan erős csíkot mint akkor.
Szia Bee, szerintem igen. A peteérés az peteérés, ha stimulált, ha nem. A mértékét meg az UH mutatja ki.
Szisztok! Szerintetek stimulált ciklusban is ki kell mutatni az lh tesztnek a peteérés? Köszi
Meg gondolom még amit a dokinak adszm ha nem magán, hát, szép kis summa...
Nekem: closty+ gonal f 300 (ha nem elég még 75) tüszőrepesztő+ crinone hüvelygél
A closty nem tudom már mennyi, de a többi kb: 25000+ (7000)+7000+10000=kb 50.000 és esetleg még a vitaminok, na és a bejárásról még nem is beszéltem
Szia,
nekem Closty és utána tüszőrepi, az 4800,-. Mellé szedek Femibion vitamint, asszem 3500 egy havi adag.
Nekem is fura, de amilyen összegeket írnak a csajok, hát nem is bánom, hogy nem kell szúrnom magam...
Én most "csak" gonal f szurit kaptam. A 300-as 25000. :( meg a tüszőrepesztő. Az olyan 7000 körül volt. Meg aztán a progipòtlás. Szóval nem kevés
Milyen gyógyszert kaptatok az inszemhez? A clostyn kívűl? Mennyiért?
Csajok most láttam hogy hétfő az 7.-e. A hetes a szerencseszámom. Nem lehet hogy 07.07 ne sikerüljön az inszem :)))
Akkor hajrá, hajrá tüszőcskék gyerünk növekedésnek! Izgalams időszak következik! :)
na nekem is van hírem, megvannak a köv. stimuhoz a cuccok, ma reggel kiváltottam, és egyúttal bevettem az első szem Clostimat.
szép tüszők, hajrá! drukk! :)
Szép jó reggelt mindenkinek!
Nekem ma 3 nap csúszással de megjött. Abszolút nemvagyok elkeseredve, hívom is a Kaálit hátha még beleféünk a doki szabija előtti időbe valami Isteni csoda miatt. Bár kétlem, de akkor is 4 hét múlva én is kezdhetem a clostit, és jöhet a hajrá....
Csajok gyerünk hajrá, mindnekinek szorítok, induljon a pozitív hullám, mert a tavaszi babák gyönyörűek........
Szerintem nem lehet, már én is másodjára, vagy harmadjára szerzem meg, de már az antivár kategória. Ezt ki nem adom a kezemből, nagyon jó könyv!
Szia. Na ez nekem pont a 14. Napomon van és a 17.-en leszaz inszem. Ezért is kérdeztem mert a tiéd a normális :) de remélem csak lustább a szervezetem. Akkor nagy drukk neked is. Lesz pozink nemsokára :)
Szia! Nekem ma 9. napon egy 15mm, és egy 17mm-es tüszőm van. Én még ma szúrok egy Fostimont, és holnap 21 órakor adom be a tüszőrepesztőt. Hétfőn, a 12. napon dél körül lesz az inszem.
Aztán csatlakozok a lányokhoz, induljon a pozitív széria! Drukk mindenkinek!!!
Most néztem ,hogy nem is drága! Én sokkal drágábbra számítottam:-)
Azt nem tudod,hogy valahonnan le lehet esetleg tölteni?
Semmi gond:-) Szeretném indítani:-)
Tényleg? Na akkor most ezt fogom bújni egész délután hogy hogy is van ez h valakinek előző nap valakinek 2 nappal előtte. Meg is nézem majd az első inszemnél hogy volt mert már nem emlékszem de azt másik intézetben csinálták. Tényleg nagyon más mindenhol. De még intézeten belül is.
bocsánat tőled is, természetesen ti indítjátok, aztán jövök én :)
naná hogy most sikerül!
ja tényleg, ti még előttem vagytok, bocsánat :)
Rendben Pumukli, legyen így :)
További ajánlott fórumok: